Η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής για τον 2ο υποόμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας Ανδρών. Το παιχνίδι Αθλοπαιδιές Κω- Ροδίων Άθλησις θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:00 με διαιτητές τους Κατσούλη και Σταματίου, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμη τρεις αναμετρήσεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ(04/11):
Μετς (17:00): Α.Ε.Κ.- Ε.Α. Πατρών
(Τσίτσικας- Οικονομοπούλου)
Μελίσσια (18:00): Φοίβος Μελισσίων- Α.Ο. Αιγιαλέων
(Αντωνόπουλος- Μόσιαλος)
Α’ Αργυρούπολης (18:00): Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης- Α.Ο. Μαρκοπούλου
(Μάλφας- Κυργιαλάνη)
Κως (19:00): Αθλοπαιδιές Κω- Ροδίων Άθλησις
(Κατσούλης- Σταματίου)

Φιλική ήττα στη Σάμο

Τη φιλική ήττα με 3-2 σετ γνώρισε το Ροδίων Άθλησις στη Σάμο από τον τοπικό Κέρκη, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας του εν όψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα προηγήθηκε στα σετ, αλλά οι πολλές απουσίες επηρέασαν την απόδοση της, με αποτέλεσμα να χάσει από τους Σαμιώτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν ταξίδεψαν στο νησί του Πυθαγόρα οι Μακρής, Κοκολάκης, Γκένοφ, Χατζηγεωργίου και Γεράκης, κάτι που έκανε πιο δύσκολο το έργο του Ροδίων Άθλησις.

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, λόγω έλλειψης χρόνου, στο κλειστό γυμναστήριο του Καρλοβασίου διεξήχθησαν δύο σετ, τα οποία κέρδισε το Ροδίων Άθλησις. Αν και η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, υπάρχει αισιοδοξία για ένα καλό ξεκίνημα στην Α2 Κατηγορία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ