Τοπικές Ειδήσεις

Καθαρισμός Επαρχιακής Οδού από Κω έως Κέφαλο

Για πρώτη φορά ο Δήμος Κω παρεμβαίνει, οργανωμένα και αποτελεσματικά, στον καθαρισμό της Επαρχιακής Οδού από την πόλη της Κω έως την Κέφαλο, δίνοντας στην πράξη μήνυμα ευθύνης και δράσης για την καλή εμφάνιση του νησιού μας.

75 εργαζόμενοι, σχεδόν το σύνολο του διαθέσιμου δυναμικού της Υπηρεσίας Καθαριότητας και μέρος του εργοταξίου, σήμερα και αύριο, θα ολοκληρώσουν τον καθαρισμό.

Ο Δήμος Κω καλεί τους πολίτες του νησιού μας να επιδείξουν μεγαλύτερη ευθύνη, να μην απορρίπτουν σκουπίδια σε δημόσιο χώρο, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους νέους ανθρώπους και στους επισκέπτες μας.

Να προστατεύουν το περιβάλλον, συμβάλλοντας οι ίδιοι, στο βαθμό που είναι για τον καθένα εφικτό, στη βελτίωση της εικόνας και της εμφάνισης του τόπου μας.

Παράλληλα, καλεί τους οδηγούς που κινούνται κατά μήκος και περί το κεντρικό επαρχιακό οδικό δίκτυο να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί προς αποφυγή ατυχημάτων, λόγω της ταυτόχρονης κίνησης των εργαζομένων του Δήμου για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου