Τη δυνατότητα μετά το lockdown να βάλεις με ασφάλεια τη γυμναστική, την ευεξία και τα οφέλη της στη ζωή σου, σου δίνει φέτος μόνο για λίγες ημέρες η μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στη χώρα, τα Yava Fitness Centers.

O ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος στην Ελλάδα στον τομέα του fitness και wellness, με παρουσία φυσικά και στη Ρόδο πρωτοπορεί εκ νέου με μια υπερπροσφορά η οποία δεν έχει προηγούμενο. Μπορείς τώρα να αγοράσεις την RED ετήσια συνδρομή γυμναστικής μόνο με 68 ευρώ παίρνοντας ως δώρα, όλα τα ομαδικά προγράμματα, ακόμα και τα group plus, την εγγραφή αξίας 30 ευρώ, δωροκάρτες για να δώσεις σε γνωστούς και φίλους, ενώ εάν έχασες τους τρεις μήνες γυμναστικής λόγω lockdown σου επιστρέφονται ! Ναι σωστά διάβασες. Μπορείς δηλαδή να εξασφαλίσεις 15 μήνες απεριόριστης γυμναστικής στην ίδια τιμή.

 

Έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να επενδύσεις πολυτιμότερο αγαθό που έχεις… την υγεία σου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα Yava Fitness Centers συνεχίζουν να κάνουν το fitness… τρόπο ζωής για όλους.

Τα Yava συνεχίζουν να δίνουν έμφαση στα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας , ενώ επενδύουν στην τεχνολογία, με τη χρήση και των ηλεκτρονικών ραντεβού για την επίσκεψη στους χώρους άθλησης αλλά και των gym panel (μόνιτορ), όπου ο κάθε αθλούμενος μπορεί να προπονείται ακόμα και μόνος του, χωρίς δηλαδή τη συχνή παρουσία και βοήθεια του γυμναστή.

Φέτος λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις RED ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 € παίρνοντας δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένων των group +) και παράλληλα να κερδίσεις και τους τρείς μήνες που έχασες λόγω του lockdown!

 

Η υπερπροσφορά αυτή της RED συνδρομής ισχύει για όλους και αυστηρά έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2020, με δυνατότητα αγοράς από το γυμναστήριο της επιλογής σου ανά την Ελλάδα με μετρητά ή κάρτα, καθώς και με άμεση online αγορά από το site της εταιρείας εφόσον δεν θέλεις να περιμένεις!

Και γιατί να περιμένεις άλλωστε αφού μπορείς να την αγοράσεις άμεσα τώρα…

Αγοράζοντας online από εδώ την ετήσια συνδρομή των 68€ είτε είσαι ήδη μέλος των Yava και έχει λήξει η συνδρομή σου, είτε είσαι νέο μέλος έχεις:

  • Ελεύθερη χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων
  • Χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και ελευθέρων βαρών
  • Συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα χωρίς χρέωση
  • Χρήση αποδυτηρίων και lockers
  • Προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής ανάλογα με τις ανάγκες σου το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά
  • Οπτικοακουστικό υλικό για τον νέο κόσμο των Yava το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά με οδηγίες γυμναστικής αλλά και διατροφής

 

  • Δωρεάν εγγραφή αξίας 30€
  • 3 gift cards για να τις δώσεις σε φίλους σου, στην οικογένειά σου, σε γνωστούς σου, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν και εκείνοι της προνομιακής τιμής των 68€.
  • Όπως σημειώνουν τα Yava, τα μέλη που είχαν ενεργή συνδρομή κατά τη διάρκεια του lockdown (από 13/03/20 και μετά), παίρνουν δώρο και τους 3 μήνες του lockdown (σύνολο δηλαδή 15 μήνες)!

 

Αν ψάχνατε λοιπόν ένα επιπλέον κίνητρο για να ξεκινήσετε τη γυμναστική μετά το lockdown, τώρα σας το προσφέρουν τα Yava… αλλά προσοχή, μετά τη λήξη της συγκεκριμένης προσφοράς οι τιμές θα αλλάξουν πολύ προς τα πάνω… Οπότε μην περιμένεις… και εξασφάλισε τώρα την εγγραφή σου online εδώ.

ΥΑVA ΡΟΔΟΣ

Διεύθυνση: Ηλία Βενέζη, Email: rodos@yava.club, Τηλ.: 22410 72660

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ