Αθλητικά

Επιλογή σε σχολεία για 3 προπονητές μας!

Την έγκριση της πολιτείας για επισκέψεις στα σχολεία, όσον αφορά στη διάδοση του αθλήματος, απέκτησαν και τρεις προπονητές από τα Δωδεκάνησα. Ο λόγος για τους καθηγητές φυσικής αγωγής Βενέτη Θωμίδη και Δημήτρη Τζομάκα και τον προπονητή Γιώργο Χατζηκαλημέρη, οι οποίοι θα επισκέπτονται σχολεία, στο πλαίσιο διάδοχης του αθλητικού πνεύματος και του μπάσκετ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια του (α) σχετικού εγγράφου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απέστειλε το ανωτέρω (β) αίτημα για έγκριση άδειας εισόδου επιλεγμένων εκπροσώπων του συγκεκριμένου αθλήματος. Η Υπηρεσία μας, στο πλαίσιο διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, εγκρίνει την άδεια εισόδου σε σχολικές μονάδες της Π/θμιας και της Δ/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2018-2019 στους προτεινόμενους εκπροσώπους της Ε.Ο.Κ., όπως αυτοί αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, εφόσον πληρούνται οι ως κάτω αναφερόμενες προϋποθέσεις:
α)Οι επισκέψεις των επιλεγμένων εκπροσώπων θα υλοποιούνται μετά από συνεννόηση με τους εκάστοτε Διευθυντές των σχολικών μονάδων και με απόφαση των αντίστοιχων Συλλόγων Διδασκόντων.
β)Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων/δραστηριοτήτων είναι υποχρεωτικό να παρίσταται εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, ορισμένος από τον διευθυντή της σχολικής μονάδας.
γ)Σε περίπτωση συμμετοχής των μαθητών/ τριών σε αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες απαιτείται: α) έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) και β). ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων /κηδεμόνων με ευθύνη των οποίων θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σε αυτές.
δ) Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων δεν επιτρέπεται η προώθηση/διανομή διαφημιστικού υλικού, καθώς και η λήψη στιγμιότυπων (βιντεοσκόπηση-φωτογράφιση).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου