Αθλητικά

«Φρένο» στη μετεγγραφική περίοδο, λόγω παραβόλων

Η πρώτη μέρα της περιόδου των αποδεσμεύσεων, της πρώτης εγγραφής ανήλικων ποδοσφαιριστών, καθώς και επανέκδοσης δελτίων υποτίθεται πως ήταν η χθεσινή, ωστόσο όπως αποφάσισε η ΕΠΟ, καμία σχετική υπόθεση δεν θα διεκπεραιώνεται από τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις, μέχρι να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ύψος των παραβόλων. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε τις ΕΠΣ μέσα από την παρακάτω επιστολή:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά την υπ’ αριθ. 27/29.06.2022 συνεδρίασή της, αναβάλλει τη λήψη απόφασης για τον πίνακα παραβόλων μεταβολών ποδοσφαιριστών για τα ερασιτεχνικά σωματεία για την επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. και αποφασίζει ότι από την 1η Ιουλίου 2022 έως και την ολοκλήρωση (από την Ε.Ε./ΕΠΟ) της διαδικασίας καθορισμού του ύψους (κόστους) των παραβόλων για τις κινήσεις/μεταβολών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών των ερασιτεχνικών σωματείων, αναφορικά με την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, αναστέλλεται η έναρξη της θερινής μετεγγραφικής περιόδου για τα ερασιτεχνικά σωματεία και συνεπακόλουθα η διαδικασία υποβολής σχετικών αιτημάτων κάθε είδους από τα σωματεία προς τις ΕΠΣ και κατ’ επέκταση προς την ΕΠΟ».
Τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να κάνουν λίγες μέρες υπομονή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν κατέληξε σε οριστικά απόφαση στην τελευταία συνεδρίασή της για το ύψος των παραβόλων, λόγω διαφωνιών σχετικά με το ποσοστό που θα καταλήγει στο ταμείο των Ενώσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου