Αθλητικά

ΕΟΠ: Με Μιχάλη Σαββάκη η Εθνική Ομάδα Δρόμου Εφήβων στην Σλοβακία

Τους αθλητές που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα Δρόμου Εφήβων , ενόψει του διεθνή αγώνα «Medzinárodné Dni Cyklistiky Dubnica Nad Váhom» που θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 17 Ιουλίου στην Σλοβακία, ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.
Μεταξύ των αθλητών που επιλέχθηκαν είναι και ο Μιχάλης Σαββάκης του Ροδήλιου.
Στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Μετά από εισήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών, του εφόρου Εθνικών Ομάδων και την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Ο.Π., καλούνται οι παρακάτω αθλητές για να συμμετάσχουν στους διεθνείς αγώνες ‘’Medzinárodné Dni Cyklistiky Dubnica Nad Váhom’’. Η διοργάνωση λαμβάνει χώρα στην Σλοβακία από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου 2022.
-Αθανασίου Δημήτρης (Πρόοδος Ν. Βουτζά)
-Αραγιάννης Γεώργιος (Π.Ο. Πατρών)
-Μαλούσης Αθανάσιος (Π.Α.Ο.Κ.)
-Μαντάς Ιάσωνας (Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας)
-Σαββάκης Μιχαήλ (Π.Ο. Ροδήλιος)
-Χιώτης Ιωάννης (Π.Α.Σ. Άτλας Ρεθύμνου)
Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Σλοβακία στις 13 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 18 μετά το πέρας των αγώνων. Για τις λεπτομέρειες της μετακίνησης, οι ποδηλάτες να επικοινωνήσουν με τον έφορο Εθνικών Ομάδων κύριο Γιάννη Παπασταματάκη ή με τον ομοσπονδιακό προπονητή».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου