Αθλητικά

Εγκάρδιος αποχαιρετισμός Κύπρου σε Σαλπιγκτίδη

Τον επίλογο της μεταξύ τους συνεργασίας αποφάσισαν να γράψουν από κοινού, μετά από τέσσερα γεμάτα και δημιουργικά χρόνια, η διοίκηση της Κύπρου και ο Δημήτρης Σαλπιγκτίδης. Ο σύλλογος αποχαιρέτησε τον έμπειρο προπονητή μέσα από την παρακάτω, ιδιαίτερα εγκάρδια ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Κ.Ρ. Κύπρος ανακοινώνει την από κοινού μη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή κο Σαλπιγκτίδη Δημήτρη. Το ευχαριστώ φαντάζει πολύ μικρό για να περιγράψουμε τη συνεισφορά του Δημήτρη στο σωματείο μας, τα τέσσερα αυτά χρόνια που συμπορευτήκαμε.
Είναι πολλά αυτά που θα θέλαμε να πούμε για τον Άνθρωπο Δημήτρη, όμως το σημαντικότερο όλων είναι η διδαχή προς όλους εμάς του τι σημαίνει “σέβομαι και το παραμικρό σεντς που λαμβάνω”.
Ήταν τιμή μας Φίλε Δημήτρη που συνεργαστήκαμε, όμως δυστυχώς έφτασε ο χρόνος να εφαρμοστεί το ρητό που πάντα χρησιμοποιείς “όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν”.
Με τις εγκάρδιες ευχές όλου του διοικητικού συμβουλίου για Υγεία, Πρόοδο, Ευτυχία σε εσένα και την οικογένειά του, κλείνουμε αυτή μας την ανακοίνωση».
Ανάλογου ύφους ήταν και η τοποθέτηση του Δημήτρη Σαλπιγκίδη, ο οποίος ευχαρίστησε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε με ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Ένας κύκλος συνεργασίας έκλεισε! Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον φροντιστή και τους συνεργάτες ποδοσφαιριστές και τέλος, τον ΔΟΠΑΡ και τον υπεύθυνο του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων. Μία φορά Κύπρος, για πάντα Κύπρος. Καλό καλοκαίρι και να προσέχετε!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου