Τοπικές Ειδήσεις

Μίκα Ιατρίδη από την Αστυπάλαια: «Όλα τα νησιά μας στην ίδια ρότα ανάπτυξης!”

Κανένα νησί μόνο του, κανένα νησί πίσω. Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για ισχυρή, αυτοδύναμη Ελλάδα!

Συνεχίζει τις συνομιλίες της και τις επαφές της με τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες της η Μίκα Ιατρίδη ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου βρέθηκε στην Αστυπάλαια, όπου μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα μίλησε με τους κατοίκους του νησιού για το κυβερνητικό πρόγραμμα της παράταξης με έμφαση στο Εθνικό Σχέδιο Υποδομών.

Με την αναχώρηση της από το νησί, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε:

«Είχα τη χαρά να ξαναβρεθώ σήμερα με τους συμπατριώτες μου στην Αστυπάλαια. Συζητήσαμε μαζί για το Εθνικό Σχέδιο Υποδομών του προγράμματος της Ν.Δ.

Για να διεκδικήσουμε ενωμένοι και να πετύχουμε με συνεργασία έργα που έχει ανάγκη το νησί, για να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών.

Έχω πει πολλές φορές ότι χρειάζεται συνολικός σχεδιασμός για το νησιωτικό μας χώρο. Κάθε νησί έχει τα πλεονεκτήματα του και τις δυνατότητες του.

Όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να αναδείξουμε το κάθε νησί μας. Κανένα νησί μόνο του, κανένα νησί πίσω. Για να είναι όλα τα νησιά μας στην ίδια ρότα ανάπτυξης.

Στις 7 Ιουλίου, δίνουμε καθαρή εντολή, για ισχυρή ανάπτυξη, για αυτοδύναμη Ελλάδα!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου