Το απόγευμα της Παρασκευής, στα γραφεία που βρίσκονται μέσα στο δημοτικό στάδιο του νησιού μας, διεξήχθη η γενική συνέλευση και οι εκλογές του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα.
Η Γ.Σ. ξεκίνησε με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της διοίκησης της οποίας ολοκληρώθηκε η θητεία, που εγκρίθηκαν ομόφωνα από όλα τα μέλη της.
Στην συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία των εκλογών, από τις οποίες εκλέχθηκαν τα ακόλουθα 12 μέλη του Συνδέσμου:
Μιχάλης Δράκος, Μανώλης Κώτης, Ηλίας Βασιλαράκης, Γιάννης Καραντάνης, Γιάννης Κουγκράς, Γιάννης Χαλκιάς, Μιχάλης Γιαννουκάς, Γαβριήλ Γιακουμάκης, Σταμάτης Σταμάτης, Κώστας Φτάκλας, Γιάννης Μαλλιάκας και Δημήτρης Μπόνης.
Ουσιαστικά, προέκυψε επανεκλογή του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, με μία αλλαγή, καθώς εκλέχθηκε ο Σταμάτης Σταμάτης στην θέση του αειμνήστου Σπύρου Αγγελόπουλου.
Από εκεί και πέρα, οι 12 προαναφερθέντες θα συνεδριάσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα, αφού σύμφωνα με το καταστατικό του Συνδέσμου, μέσα στο επόμενο 10ημερο από τις εκλογές θα πρέπει να έχει συγκροτηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο των Βετεράνων Ρόδου και Διαγόρα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ