Να ενισχυθεί μετεγγραφικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει η ομάδα της Αναγέννησης Έμπωνα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, που επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις αθλητών, τους οποίους θέλουν να αποκτήσουν, αφού θεωρούν ότι θα τους βοηθήσουν σημαντικά στην νέα χρονιά.
Ο λόγος για τον έμπειρο γκολκίπερ Παναγιώτη Αναστασά και τον μεσοεπιθετικό Κώστα Μερσιώτη, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στον Άγιο Ισίδωρο κατακτώντας την 2η θέση στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Μέχρι στιγμής, ο Άγιος Ισίδωρος δεν έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την νέα σεζόν και είναι άγνωστο αν οι δύο αθλητές θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.
Οι άνθρωποι της Αναγέννησης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», έχουν προσεγγίσει τους αθλητές, εκφράζοντας ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες τους, ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις στον Άγιο Ισίδωρο.
Στην περίπτωση που οι Αναστασάς και Μερσιώτης αποχωρήσουν, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η διοίκηση της Αναγέννησης θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, για να τους αποκτήσει.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ