ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απολογείται αύριο μέλος «σπείρας» που βίασε δύο μεθυσμένες αλλοδαπές – Εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
δικαστηριο
Μέγεθος γραμμάτων

Νέα στοι­χεία γύρω από την δρα­στη­ριό­τη­τα ενός 24χρο­νου Σου­η­δού, προ­σω­ρι­νά κά­τοι­κο Ρόδου, που διώ­κε­ται για βια­σμό από δύο ή πε­ρισ­σό­τε­ρους δρά­στες από κοι­νού και κατά συρ­ροή και θα απο­λο­γη­θεί αύριο, συ­γκέ­ντρω­σαν οι αστυ­νο­μι­κοί της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου.

Ο κα­τη­γο­ρού­με­νος, που φέ­ρε­ται να με­τεί­χε σε σπεί­ρα, που βίαζε ανυ­πο­ψί­α­στες του­ρί­στριες τις οποί­ες «ψά­ρευαν», εκ­με­ταλ­λευό­με­νοι την μέθη τους, από συ­γκε­κρι­μέ­νο νυ­χτε­ρι­νό κέ­ντρο της οδού Ορ­φα­νί­δου, δεν είναι του­ρί­στας αλλά υπάλ­λη­λος του κα­τα­στή­μα­τος αυτού τα τε­λευ­ταία χρό­νια!

Πλη­ρο­φο­ρί­ες, που συ­γκέ­ντρω­σαν οι αστυ­νο­μι­κοί της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου ανα­φέ­ρουν συ­γκε­κρι­μέ­να ότι ο κα­τη­γο­ρού­με­νος ερ­γά­ζε­ται στο κέ­ντρο τα τε­λευ­ταία 3 έτη του­λά­χι­στον και ο ρόλος του είναι να βρί­σκε­ται σε χώ­ρους όπου συ­χνά­ζουν Σκαν­δι­να­βοί και να τους πεί­θει να αγο­ρά­ζουν βρα­χιο­λά­κια κα­τα­νά­λω­σης αλ­κο­όλ.

Πρό­κει­ται, για μια μορφή άγρας πε­λα­τών στο bar street της οδού Ορ­φα­νί­δου, όπου αλ­λο­δα­ποί, υπάλ­λη­λοι κα­τα­στη­μά­των υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος, προ­σεγ­γί­ζουν του­ρί­στες και τους πω­λούν βρα­χιο­λά­κια ένα­ντι υψη­λού τι­μή­μα­τος προ­κει­μέ­νου να κα­τα­να­λώ­νουν απε­ριό­ρι­στες πο­σό­τη­τες αλ­κο­όλ σε συμ­βε­βλη­μέ­να κα­τα­στή­μα­τα.

Οι αστυ­νο­μι­κοί ανα­φέ­ρουν ότι κατά τις βρα­δι­νές ώρες, που λει­τουρ­γεί το κα­τά­στη­μα, βρί­σκε­ται κατά κύριο λόγο έξω από αυτό και συ­νο­μι­λεί τόσο με τους πε­λά­τες που έχει εφο­διά­σει με βρα­χιο­λά­κια ή διερ­χό­με­νους προ­κει­μέ­νου να τους πεί­σει να μπουν σ’ αυτό.

Οι πλη­ρο­φο­ρί­ες αυτές των αστυ­νο­μι­κών, επι­βε­βαιώ­θη­καν μά­λι­στα από τον έλεγ­χο κλει­στού κυ­κλώ­μα­τος κα­τα­γρα­φής και επι­πλέ­ον από έλεγ­χο στο αρ­χείο της αστυ­νο­μί­ας.

Προ­έ­κυ­ψε συ­γκε­κρι­μέ­να, όπως ανα­φέ­ρουν οι πλη­ρο­φο­ρί­ες, ότι ο εμ­φα­νι­ζό­με­νος ως «του­ρί­στας» έχει συλ­λη­φθεί 3 φορές τα προη­γού­με­να έτη για άγρα πε­λα­τών ενώ οι αστυ­νο­μι­κοί θε­ω­ρούν ότι εκ­με­ταλ­λεύ­ε­ται την ερ­γα­σία του στο νησί, για να πλη­σιά­ζει του­ρί­στριες και να τις μεθά!!

Μά­λι­στα αστυ­νο­μι­κός, που κα­τέ­θε­σε ως μάρ­τυ­ρας στην δι­κο­γρα­φία, που έχει σχη­μα­τι­στεί, θε­ω­ρεί ότι ο κα­τη­γο­ρού­με­νος κα­θι­στά αλ­λο­δα­πές ανί­κα­νες να αντι­δρά­σουν κατά την σε­ξουα­λι­κή πράξη στην οποία πολ­λές φορές πα­ρευ­ρί­σκο­νται φίλοι ή γνω­στοί του!!

Πέραν των άλλων ο κα­τη­γο­ρού­με­νος έχει ταυ­το­ποι­η­θεί από δα­κτυ­λι­κό απο­τύ­πω­μα ως ο δρά­στης από­πει­ρας κλο­πής εις βάρος του διευ­θυ­ντή του ξε­νο­δο­χεί­ου “Grand Hotel” την 10η Σε­πτεμ­βρί­ου 2016.

Ενας άγνω­στος δρά­στης είχε ει­σέλ­θει στο γρα­φείο του διευ­θυ­ντή του ξε­νο­δο­χεί­ου από ανοι­κτό πα­ρά­θυ­ρο χωρίς να αφαι­ρέ­σει κάτι. Δα­κτυ­λι­κό απο­τύ­πω­μα που συ­νέ­λε­ξε η σή­μαν­ση ταυ­το­ποι­ή­θη­κε τον Σε­πτέμ­βριο του 2017 με αυτό του κα­τη­γο­ρού­με­νου.

Όπως έγρα­ψε η «δη­μο­κρα­τι­κή» συ­γκα­τη­γο­ρού­με­νοί του είναι ένας αλ­λο­δα­πός το όνομα του οποί­ου είναι γνω­στό στους αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου κι ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώ­στων λοι­πών στοι­χεί­ων!!

Σύμ­φω­να με την δι­κο­γρα­φία που έχει σχη­μα­τι­στεί ο 24χρο­νος φέ­ρε­ται να συμ­με­τεί­χε στον εξα­να­γκα­σμό δυο αλ­λο­δα­πών γυ­ναι­κών σε σε­ξουα­λι­κές πρά­ξεις με αγνώ­στους συ­νερ­γούς του, που δια­πρά­χτη­καν την 19η και 26η Ιου­νί­ου 2018.

Ο δρά­στης εντο­πί­στη­κε το με­ση­μέ­ρι της 28ης Ιου­νί­ου 2018 κατά τη διάρ­κεια αστυ­νο­μι­κών ανα­ζη­τή­σε­ων και προ­σή­χθη στην Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφα­λεί­ας Ρόδου, όπου ανα­γνω­ρί­στη­κε ανε­πι­φύ­λα­κτα από 18χρονη κα­ταγ­γέλ­λου­σα και ταυ­το­ποι­ή­θη­κε.

Θυ­μί­ζου­με ότι η έρευ­να για την υπό­θε­ση ξε­κί­νη­σε την 19η Ιου­νί­ου 2018 όταν μια 19χρονη Σου­η­δέ­ζα κα­τήγ­γει­λε στην Υπο­διεύ­θυν­ση Ασφα­λεί­ας Ρόδου ομα­δι­κό βια­σμό.

Η αλ­λο­δα­πή ανα­χώ­ρη­σε μόνη της τα ξη­με­ρώ­μα­τα της ίδιας ημέ­ρας από το κα­τά­στη­μα διότι δεν αι­σθα­νό­ταν καλά. Περ­πά­τη­σε και έφτα­σε στην πα­ρα­λία και κά­θη­σε μόνη της. Λίγη ώρα αρ­γό­τε­ρα την πλη­σί­α­σε ένας άν­δρας την ρώ­τη­σε αν είναι καλά και εκεί­νη απά­ντη­σε αρ­νη­τι­κά και περ­πά­τη­σε προς την πα­ρα­λία.

Ο άν­δρας αυτός, όπως υπο­στή­ρι­ξε εκ­με­ταλ­λευό­με­νος την μέθη της την βίασε και ακο­λού­θως ει­δο­ποί­η­σε άλ­λους που ασέλ­γη­σαν και την βί­α­σαν.

Ακο­λού­θη­σε δεύ­τε­ρη όμοια κα­ταγ­γε­λία από μια 18χρονη ομο­ε­θνή της. Η 18χρονη δια­σκέ­δα­ζε με δύο φίλες της και φεύ­γο­ντας από το ίδιο κα­τά­στη­μα, δια­πί­στω­σε ότι δεν είχε το κι­νη­τό της τη­λέ­φω­νο.

Άρ­χι­σε να το ψά­χνει με τις φίλες της και κα­τέ­λη­ξε στην ίδια πα­ρα­λία με τις φίλες της. Εκεί, όπως υπο­στή­ρι­ξε, τις πλη­σί­α­σαν 7 με 8 άν­δρες, την έβα­λαν ανά­με­σα τους και την έρι­ξαν στην άμμο.

Την κρα­τού­σαν, της ανέ­βα­σαν την φού­στα κι άρ­χι­σαν να ασελ­γούν εις βάρος της. Ορι­σμέ­νοι ήλθαν σε εξώ­γα­μη συ­νου­σία μαζί της παρά την θέ­λη­σή της.

Η ίδια ευ­ρι­σκό­με­νη σε κα­τά­στα­ση σοκ δεν μπο­ρού­σε να θυ­μη­θεί λε­πτο­μέ­ρειες από το συμ­βάν.

Ο κα­τη­γο­ρού­με­νος υπο­στή­ρι­ξε απο­λο­γού­με­νος ότι στην οδό Ορ­φα­νί­δου δια­σκε­δά­ζει τις τε­λευ­ταί­ες τρεις εβδο­μά­δες κι ότι έχει ήδη έλθει σε εξώ­γα­μη συ­νου­σία με την θέ­λη­ση τους με 15 πε­ρί­που Σκαν­δι­να­βές.

Υπο­στή­ρι­ξε ότι με την πρώτη ήλθε σε επαφή μαζί της με την θέ­λη­σή της και ότι η δεύ­τε­ρη συ­μπε­ρι­φε­ρό­ταν ως «πόρνη» στο νυ­χτε­ρι­νό κέ­ντρο και φι­λιό­ταν με πολ­λούς άν­δρες. Ήλθε όπως είπε σε επαφή μαζί της στο δω­μά­τιό του και στο μπαλ­κό­νι ήταν 3 φίλοι του που δεν συμ­με­τεί­χαν. Ως συ­νή­γο­ροι υπε­ρά­σπι­σής του πα­ρί­στα­νται οι δι­κη­γό­ροι κκ. Γ. Λα­μπα­δά­κης και Μ. Πα­ρα­σκευάς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.