Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα του Βασίλη Α. Υψηλάντη για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023

Εύχομαι, από τα βάθη της καρδιάς μου, στους μαθητές και μαθήτριες της Δωδεκανήσου, κάθε επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μια διαδικασία, που όσοι θα συμμετέχετε, θα είναι και η αφετηρία για την είσοδό σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Το τέλος της σχολικής σας ζωής είναι ταυτόχρονα η αρχή μιας νέας περιόδου. Μιας περιόδου που είναι γεμάτη από προκλήσεις για την κατάκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών. Σίγουρα οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι το μεγάλο βήμα για το μέλλον σας και για μια επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση. Τίποτα όμως δεν κρίνεται αποκλειστικά από την επιτυχία ή όχι σ΄αυτές. Είναι μια διαδικασία, για την οποία χρόνια τώρα προετοιμάζεστε με κόπο και αφοσίωση και με τη συνεχή στήριξη των γονιών σας και των εκπαιδευτικών.

Με όπλα την ψυχραιμία, τη θετική σκέψη και τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει όλο αυτό το διάστημα θα φθάσετε στο σκοπό σας. Να θυμάστε ότι η γνώση είναι δύναμη και η προσπάθεια για την απόκτησή της δεν σταματά ποτέ. Η επιτυχία βασίζεται κυρίως στην νηφάλια και ήρεμη αντιμετώπιση των εξετάσεων.

Καλή επιτυχία!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου