Ψήφισμα του Συλλόγου «Σύνδεσμος Αγάπης» για τον θάνατο της Άννας Ραϋμόνδου- Ιωαννίδου

Στη Ρόδο σήμερα ημέρα Τρίτη 1η Ιουνίου 2021 και ώρα 18.00μμ στα γραφεία του Συλλόγου «Σύνδεσμος Αγάπης», συνήλθαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από πρόσκληση της προέδρου Ειρήνης Γιαλλουράκη – Καρακατσάνη σε Έκτακτη συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την αναγγελία θανάτου της εκλεκτής τέως Προέδρου του συλλόγου μας Άννας Ραϋμόνδου – Ιωαννίδου.

Παρόντα είναι όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

Η Πρόεδρος Ειρήνη Γιαλλουράκη – Καρακατσάνη, ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Κρητικός, ο Γραμματέας Κωνσταντίνος Χατζημαλωνάς, η βοηθός Γραμματέα Σέβη Νικολάου, ο Ταμίας Χρήστος Παπαφιλίππου , ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων Ευστάθιος Φαρμακίδης και τα Μέλη, Διονυσία Μεταξωτού, Γεωργία Μάγκου και Βασίλης Ζερβός. Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία η Πρόεδρος Ειρήνη Γιαλλουράκη – Καρακατσάνη, έλαβε τον λόγο και βαθειά συγκινημένη ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ. την δυσάρεστη είδηση.

Η Άννα Ραυμόνδου – Ιωαννίδου, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, υπηρέτησε ως πρόεδρος επί 32 συναπτά έτη. Η κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση, παράδειγμα για όλους εμάς, «μια ηρωίδα της αγάπης» όπως έλεγε ο τέως Πρόεδρός μας Σωτήρης Μάγος. Αγαπητή σε όλους «η Δασκάλα της καρδιάς μας» όπως την αποκαλούσαμε οι μαθητές και οι μαθήτριές της. Πάντα με χαμόγελο, θυμόταν τον καθένα με το όνομά του. Δραστήρια Χριστιανή, πρόσφερε πολλά στην κοινωνία της Ρόδου, όπου κι αν υπηρέτησε, με ανιδιοτέλεια και δυναμισμό, πάντα για τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Σπουδαία οικογενειάρχης καμάρωνε και στήριζε τα παιδιά και τα εγγόνια της. Η απουσία της θα είναι αισθητή σε όλους μας, η μνήμη της και η ευχή της, ας είναι πάντα κοντά μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Σύνδεσμος Αγάπης», αποφασίζει ομόφωνα τα εξής:

1. Να παραστεί το Δ.Σ. σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

2. Να συλλυπηθεί την οικογένειά της εκλιπούσας.

3. Να διαθέσει στη μνήμη της το ποσό των 500,00 ευρώ, για τους σκοπούς του συλλόγου μας.

4. Το παρών ψήφισμα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο.

Μετά από αυτά κλείνεται η παρούσα συνεδρίαση του Δ. Σ. και υπογράφεται ως εξής:

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ειρήνη Γιαλλουράκη – Καρακατσάνη Κωνσταντίνος Χατζημαλωνάς