ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητρόπουλος: Υποτιμήσαμε την πίεση των δανειστών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μητροπουλος
Ο αντι­πρό­ε­δρος της Βουλής πρό­σθεσε πως «οι δανει­στές από την πρώτη στιγμή θέλησαν να ακυ­ρώ­σουν την ρητή λαϊκή εντολή» και κατέ­ληξε λέγο­ντας πως η συμ­φω­νία της 20ης Φεβρουα­ρίου ήταν «η πηγή αρκετών δεινών».
«Ενδε­χο­μέ­νως σφάλαμε στις δεσμεύ­σεις μας και υπο­τι­μή­σαμε την πίεση των δανει­στών» ήταν η τοπο­θέ­τηση του αντι­προ­έ­δρου της Βουλής, Αλέξη Μητρό­που­λου σε πρωινή ενη­με­ρω­τική εκπομπή, σχετικά με τις δια­πραγ­μα­τεύ­σεις με τους δανει­στές.

Παράλ­ληλα, ο κ. Μητρό­που­λος πρό­σθεσε πως «οι δανει­στές από την πρώτη στιγμή θέλησαν να ακυ­ρώ­σουν την ρητή λαϊκή εντολή» και κατέ­ληξε λέγο­ντας πως η συμ­φω­νία της 20ης Φεβρουα­ρίου ήταν «η πηγή αρκετών δεινών»

https://www.youtube.com/watch?v=mNkN0YrIPfE

euro2day.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.