Αθλητικά

Φοίβος: Νωρίτερα η γενική συνέλευση

Στις 17 Μαΐου ημέρα Παρασκευή θα διεξαχθεί τελικά η γενική συνέλευση του Φοίβου.
Αρχικά οι άνθρωποι της ομάδας είχαν αποφασίσει η Γ.Σ. να γίνει την Παρασκευή 24 Μαΐου, ωστόσο άλλαξαν την ημερομηνία, καθώς στο σαββατοκύριακο που ακολουθεί της αρχικής ημερομηνίας θα διεξαχθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Γι’ αυτό και συνεδρίασαν, αποφασίζοντας ότι η Παρασκευή 17 Μαΐου είναι η κατάλληλη ημερομηνία για την Γ.Σ. κατά την οποία θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περασμένης σεζόν, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, αφού η θητεία του τωρινού με επικεφαλής τον Γιώργο Σμαραγδιό έφτασε στο τέλος, όπως και ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει τον Φοίβο να επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Σμαραγδιός έχει αποφασίσει να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία, όμως θα παραμείνει κοντά στον σύλλογο.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το σημαντικότερο θέμα της γενικής συνέλευση θα είναι οι εκλογές, καθώς θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα της ομάδας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλο αυτό το διάστημα στην Κρεμαστή γίνονται διεργασίες για θα διασφαλιστεί η επόμενη ημέρα του συλλόγου, με την «δσπορ» να είναι σε θέση να γνωρίζει ότι υπάρχει συνδυασμός, ο οποίος μέσα από τις εκλογές θα αναλάβει το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου.
Τα ονόματα των προσώπων που συγκροτούν τον συνδυασμό, καθώς θέλουν να κρατηθούν μυστικά έως την Γ.Σ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου