Πολιτιστικά

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. για τους κληρικούς της Ι.Μ.Ρόδου

«Το σημερινό πρόγραμμα είναι ένα ακόμη άνοιγμα του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ προς την κοινωνία και μία θετική απάντησή του στο κάλεσμα της Μητρόπολής μας για την επιμόρφωση των κληρικών της», τόνισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος στο τέλος αγιασμού που τελέστηκε στην έναρξη του επιμορφωτικού προγράμματος που άρχισε σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Νεκταρίου στο Φαληράκι της Ρόδου.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα, στο οποίο ανταποκρίθηκαν με προθυμία να παρακολουθήσουν 70 ιερείς της Ι. Μ. Ρόδου, εντάσσεται στη ΔΟΜΗ ΔΙΑΒΙΟΥ του Α.Π.Θ. και υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από το Τμήμα Θεολογίας του Α.Π.Θ., με αποδέκτες κληρικούς στη Θεσσαλονίκη ή εκτός έδρας. Περιλαμβάνει 50 ώρες διδασκαλίας από πανεπιστημιακούς Καθηγητές του Τμήματος Θεολογίας που καλύπτουν τις ενότητες ΕΚΚΛΗΣΙΑ- ΕΝΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, και χορηγεί βεβαίωση σπουδών απαραίτητη για την αξιολόγηση των κληρικών.

Γραφείο Ειδήσεων Amen.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου