Αθλητικά

Δάφνινος Αγώνας: Το «ευχαριστώ» των διοργανωτών του «Filerimos Mountain Run»

Οι διοργανωτές του Δάφνινου Αγώνα με την επωνυμία «Filerimos Mountain Run» που διεξήχθη την Κυριακή, εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:
«Τα Δ.Σ. του Δωδεκανησιακού Εκπαιδευτικού Αθλητικού Συλλόγου Δάφνη Ρόδου, του Αθλητικού Ομίλου Ρόδου Ο Ανταίος, αλλά και το αθλητικό κατάστημα Vargas Sport σας ευχαριστούν για την επιτυχή διεξαγωγή του Δάφνινου Αγώνα Vargas-Antaios ‘’Filerimos Mountain Run’’ που διεξήχθη την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 και περιλάμβανε αγωνίσματα δρόμου βουνού 8,222μ. και παιδικού αγώνα 1,000μ.
Η δεύτερη μας διοργάνωση, έπειτα από την περσινή πρώτη στο Άλσος του Αγίου Συλά πέρασε στην ιστορία κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις και έχοντας ως ανατροφοδότηση τα κολακευτικά σχόλια αυτών που παραβρέθηκαν εκεί (αθλητές-τριες, δρομείς, κοινό, παράγοντες, προπονητές, κριτές, εθελοντές κ.α.).
Η φετινή μας διοργάνωση που έλαβε χώρα μέσα σε μία περίεργη περίοδο για τα νησιά και την χώρα μας, είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την άνεση λειτουργικά και οργανωτικά λόγω σχεδιασμού και βοήθειας εθελοντών, φορέων και χορηγών.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν και τερμάτισαν λίγο πάνω από 160 αθλητές – αθλήτριες, παιδιά και δρομείς από τη Ρόδο και από άλλα μέρη της Ελλάδας.
Μελλοντικά (σε 2-3 χρόνια) στοχεύουμε οι αθλητικές μας εκδηλώσεις να βελτιώνονται διαρκώς, έτσι ώστε να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους να τρέξουν ή να περπατήσουν σε αγώνες βουνού ή περιπέτειας και άλλοι δρομείς. Στο πλαίσιο προγραμματισμού των αγώνων στόχος μας ήταν να προσφέρουμε σε όλες και όλους, μία ακόμα αγωνιστική εμπειρία μέσα σε ένα καταπράσινο και όμορφο τοπίο.
Τα Δ.Σ., τα μέλη, το Vargas Sportκαι η Ο.Ε. της διοργάνωσης του Δάφνινου Αγώνα Vargas-Antaios ‘’Filerimos Mountain Run’’ ευχαριστούν θερμά για την επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση:
1) Όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές, τα παιδιά, και τους δρομείς όλων των κατηγοριών για την συμμετοχή, την αγωνιστικότητα και τον σεβασμό τους!
2) Τους Κριτές του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου και τους Ιατρούς των αγώνων!
3) Τα Μ.Μ.Ε., έντυπο και ηλεκτρονικό καθώς και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την αθλητική μας διοργάνωση είτε με την παρουσία τους είτε με την αναφορά τους στα αθλητικά έντυπα που εκπροσωπούν και αφιέρωσαν υλικό στις στήλες τους.
4) Την Π.Ν.Αι. (Τμήμα Αθλητισμού), τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., την Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου.
5) Τους Δασοπροσκόπους του 1ου Συστήματος Ιαλυσού, την Ο.Α.Κ. Ρόδου, την Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου και το Ε.Κ.Α.Β. Ρόδου.
6) Τους φωτογράφους του αγώνα κ. Σταυρά Ειρήνη και κ. Ψυλλάκη Νικήτα.
7) Την Ξενάκης Αυτοκίνητα.
8) Την Athletopia.
9) Τέλος, τους γονείς των αθλητών και παιδιών αλλά και τους φιλάθλους, που ενθάρρυναν, υποστήριζαν και εμψύχωναν τις προσπάθειές των δρομέων και παιδιών!
Το χειροκρότημά τους θα παραμείνει αξέχαστο σε όλους μας!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες/ουσες! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά, ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου