ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φαρμακονήσι: Νέο βίντεο από το επεισόδιο σκάφους του Λιμενικού με τουρκική ακταιωρό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
photo_2023-02-01_20-06-45-1024x659

Νέο βίντεο από το επει­σό­διο που είχε σημειω­θεί στις 5 Ιανουα­ρίου κοντά στο Φαρ­μα­κο­νήσι, όταν τουρ­κική ακταιω­ρός παρε­νό­χλησε σκάφος του Λιμε­νι­κού επι­χει­ρώ­ντας να το εμβο­λί­σει, είδε το φως της δημο­σιό­τη­τας.

Το βίντεο τρα­βή­χτηκε από το πλήρωμα του ελλη­νι­κού λιμε­νι­κού στο Φαρ­μα­κο­νήσι την 5η Ιανουα­ρίου και δείχνει την επίθεση των Τούρκων σε ελλη­νικό σκάφος.

Στο βάθος του βίντεο μπο­ρούμε να δούμε την τουρ­κική ακταιωρό να πλη­σιά­ζει το πλωτό και φτάνει σε μικρή από­σταση από το ελλη­νικό σκάφος. Σκοπός του ήταν να χτυ­πή­σει από πίσω ώστε να το να ακι­νη­το­ποι­ή­σει.

Οι Έλληνες λιμε­νι­κοί όμως, είναι έτοιμοι και αντε­πι­τί­θε­νται. Παρά το γεγονός πως παίζουν με ανθρώ­πι­νες ζωές, η εντολή που δίνεται από επι­κε­φα­λής του ελλη­νι­κού πλη­ρώ­μα­τος ήταν να  χτυ­πή­σουν σε ασφαλή σημείο ή στον αέρα ώστε να μην υπάρξει ατύχημα.

Η ταχύ­τητα του ελλη­νι­κού σκάφους ξεπερνά τους 30 κόμβους. Η από­σταση που έφτασαν ήταν στα ένα μέτρο με σκοπό να το εμβο­λί­σει.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.