Τοπικές Ειδήσεις

Αγνοούν τις αποφάσεις του επίσημου ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Οι παρατάξεις Κουσουρνά – Χατζηδιάκου προχωρούν τις διαδικασίες για ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου

Παρά το γεγονός ότι το επίσημο ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα έχει υποψήφιο δήμαρχο στο Δήμο Ρόδου τον κ. Βάιο Καλοπήτα (όπως απεκάλυψε η «δ») οι παρατάξεις «Δύναμη Πολιτών» (με επικεφαλής τον κ. Φ. Χατζηδιάκο) και «Αλλάζουμε τη Ρόδο» (με επικεφαλής τον κ. Στάθη Κουσουρνά) προχωρούν τις διαδικασίες ανάδειξης του νέου υποψηφίου, την Κυριακή, 5 Φεβρυαρίου, μεταξύ των κ.κ. Εμμ. Σαββή και Σάββα Διακοσταματίου.
Σε κοινή ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσαν αναφέρουν ότι «δεν πιστεύουμε σε «έτοιμες λύσεις» ούτε χρειαζόμαστε μεσσίες ή αυτόκλητους σωτήρες».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρονται τα εξής:
Συνάδελφοι / Συναδέλφισσες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Φίλες, Φίλοι.
Αφουγκραζόμενοι, τη δυσφορία και αγανάκτηση της ροδιακής κοινωνίας για τα πεπραγμένα και τις «ημέρες» της σημερινής δημοτικής αρχής Ρόδου, αλλά και τη διάχυτη απαίτησή της για ευρύτερες συναινέσεις και σύγκλιση σημαντικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων του τόπου, προχωρούμε στην υλοποίηση των απαραίτητων δημοκρατικών διαδικασιών για τον ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ – ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ και ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ της ανεξάρτητης και πολυσυλλεκτικής ενιαίας δημοτικής μας παράταξης, βάζοντας τις βάσεις για μια νέα ριζοσπαστική αυτοδιοικητική παρέμβαση στο Δήμο Ρόδου εν όψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών τον Οκτώβριο 2023.
Με την ιδιότητα του αυτοδιοικητικού στελέχους των δημοτικών παρατάξεων «ΡΟΔΟΣ – Δύναμη Πολιτών» & «Αλλάζουμε τη Ρόδο», σας προσκαλούμε στην επικείμενη δημοκρατική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής της νέας Δημοτικής Κίνησης, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11: 00 έως 18:00 στο ξενοδοχείο Olympic Palace Resort Hotel – Λεωφ. Ηρακλειδών – Ιαλυσός.
Δεν πιστεύουμε σε «έτοιμες λύσεις» ούτε χρειαζόμαστε μεσσίες ή αυτόκλητους σωτήρες.
Χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή όλων μας και την ελπίδα ότι ο Δήμος Ρόδου μπορεί και πρέπει να αλλάξει σε λειτουργία και ποιότητα, με γνώμονα τον σεβασμό προς τους πολίτες και στόχο την ανάπτυξη του τόπου με όρους βιωσιμότητας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου