Τοπικές Ειδήσεις

Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την επέτειο της κρίσης των Ιμίων: Η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη

«Αθάνατοι!!!»: με τη λέξη αυτή στην προμετωπίδα της ανακοίνωσης του, ο Τομέας ‘Αμυνας του Κινήματος Αλλαγής αναφέρεται στην επέτειο της κρίσης των Ιμίων, τιμώντας τη θυσία των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.

«H επέτειος της κρίσης των Ιμίων, έρχεται να μας θυμίσει την θυσία των τριών Ηρώων του Πολεμικού μας Ναυτικού. Ο Χριστόδουλος, ο Παναγιώτης και ο Έκτορας, ξημερώνοντας η 31η Ιανουαρίου 1996, τιμώντας τον όρκο τους στην πατρίδα, απογειώθηκαν για τελευταία φορά υπερασπιζόμενοι τα υπέρτατα ιδανικά της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της εθνικής μας αξιοπρέπειας», σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Σήμερα 25 χρόνια μετά, στέλνουμε και πάλι μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η βαριά κληρονομιά που μας άφησαν διαχρονικά οι θυσίες του λαού μας για την υπεράσπιση της Πατρίδας, μας επιβάλλει να πορευτούμε με ταχείς ρυθμούς για την ενίσχυση της στρατιωτικής αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας», επισημαίνεται επίσης στην ανακοίνωση του Τομέα ‘Αμυνας του Κινήματος Αλλαγής που καταλήγει:

«Τιμούμε και θυμόμαστε τους τρεις άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού και όλους εκείνους που με αυταπάρνηση θυσιάστηκαν την ώρα του καθήκοντος για την πατρίδα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου