ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς ψηφιακό σήμα και η Λέρος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
digea

Χωρίς ψη­φια­κό σήμα DIGEA βρί­σκο­νται τα 2/3 του νη­σιού της Λέρου, αφού λόγω γε­ω­γρα­φι­κής ιδιο­μορ­φί­ας, ο πο­μπός ανα­με­τά­δο­σης που το­πο­θε­τή­θη­κε στο βό­ρειο τμήμα του νη­σιού, στη θέση Κλει­δί, δεν επαρ­κεί για την κά­λυ­ψη αρ­κε­τών πε­ριο­χών της Λέρου.

Για το θέμα, ο Δή­μαρ­χος Λέρου απέ­στει­λε σή­με­ρα επι­στο­λή στον Πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Νο­τί­ου Αι­γαί­ου κ. Γιώρ­γο Χα­τζη­μάρ­κο, με κοι­νο­ποί­η­ση στον Έπαρ­χο, τους επι­κε­φα­λής Πε­ρι­φε­ρεια­κούς Συμ­βού­λους των πα­ρα­τά­ξε­ων Ι. Μα­χαι­ρί­δη, Μ. Σπύ­ρου, αλλά και προς την DIGEA, ανα­φέ­ρο­ντας τα ακό­λου­θα:

“Σας γνω­στο­ποιού­με ότι η εγκα­τά­στα­ση των ψη­φια­κών ανα­με­τα­δο­τών της DIGEA στη θέση Κλει­δί Λέρου, λόγω γε­ω­γρα­φι­κής ιδιο­μορ­φί­ας του νη­σιού, άφησε χωρίς σήμα τα 2/3 αυτού.

Οι συ­μπο­λί­τες μας, με το ολο­κλη­ρω­μέ­νο δί­κτυο DIGEA, και την ανα­βάθ­μι­ση του τη­λε­ο­πτι­κού σή­μα­τος, πί­στευαν ότι θα ερ­χό­ταν ποιο­τι­κή βελ­τί­ω­ση στην κα­θη­με­ρι­νή τους ενη­μέ­ρω­ση και ψυ­χα­γω­γία.

Αντι­θέ­τως , λόγω της ελ­λι­πούς κά­λυ­ψης του νέου δι­κτύ­ου δεν έχουν πλέον κα­θό­λου ψη­φια­κό σήμα. Το γε­γο­νός αυτό μας ανά­γκα­σε να ενερ­γο­ποι­ή­σου­με τους ανα­λο­γι­κούς ανα­με­τα­δό­τες της ΝΕΡΙΤ και των υπό­λοι­πων κα­να­λιών στη μό­νι­μη εγκα­τά­στα­ση που βρί­σκε­ται στο νότιο ση­μείο του νη­σιού στη θέση Σκου­μπάρ­δα.

Πα­ρα­κα­λού­με για άμε­σες ενέρ­γειες σας αντι­κα­θι­στώ­ντας τους ανα­λο­γι­κούς ανα­με­τα­δό­τες, προ­κει­μέ­νου να έχου­με κά­λυ­ψη σή­μα­τος DIGEA σχε­δόν σε όλο το νησί της Λέρου”.

lerosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.