«Σάρκα και οστά» η… οργάνωση!

Η νέα εποχή του Α.Σ. Δωδεκάνησος αποκτά… «σάρκα και οστά»! Σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στις 10:30 στην καφετέρια Gallery πρόκειται να γίνει το ραντεβού ανάμεσα στον Κάλλιστο Διακογεωργίου και την αντιπροσωπεία των αθλητών της ομάδας μπάσκετ με καρότσι του Α.Σ. Δωδεκάνησος. Η βοήθεια του Κάλλιστου Διακογεωργίου στην ομάδα της «καρδιάς μας» αποκτά «σάρκα και οστά» και σήμερα πρόκειται να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για να αλλάξει σελίδα ο Α.Σ. Δωδεκάνησος και να οργανωθεί σε όλους τους τομείς.
Το «παρών» πρόκειται να δώσουν ο παίκτης- προπονητής της ομάδας Μιχάλης Χατζηδημητρίου, καθώς και άλλοι αθλητές οι οποίοι θα συζητήσουν με τον Κάλλιστο Διακογεωργίου για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και το νέο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. που θα ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου. Εξάλλου, σύντομα ο Α.Σ. Δωδεκάνησος πρόκειται να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και σήμερα θα οριστεί η ημερομηνία και το μέρος που θα γίνει η εκδήλωση της ομάδας, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Η νέα μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Κάλλιστος Διακογεωργίου για να «συσπειρώσει» κόσμο προκειμένου να βοηθήσει τον Α.Σ. Δωδεκάνησος φαίνεται ότι πιάνει τόπο, αφού πολλοί είναι αυτοί που έχουν ενδιαφερθεί για να βοηθήσουν τους εκπροσώπους μας στο μπάσκετ με καρότσι. Μάλιστα, σύντομα αναμένονται πολλές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και το σημερινό ραντεβού θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό από την άποψη ότι ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα προχωρήσει παρακάτω…
Εξάλλου, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, ο Α.Σ.Δ. σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του και στο πρωτάθλημα. Το θετικό για την ομάδα είναι η επιστροφή παλιών αθλητών και πάλι στην ενεργό δράση. Ο Σάββας Καρατζιάς, ο Κώστας Καλούδης και ο Γιώργος Τσαγκαράκης αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια της ροδίτικης ομάδας, το ρόστερ της οποίας θα αποτελείται πλέον από εννέα αθλητές, ενώ η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τον προσεχή καιρό ώστε να βρεθούν λύσεις και ο Α.Σ. Δωδεκάνησος να βαδίσει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Πλέον το νερό φαίνεται ότι μπαίνει στο αυλάκι και μία νέα καλύτερη εποχή ξεκινάει για τη ροδίτικη ομάδα στο μπάσκετ με καρότσι.