- Αύριο Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2026, θα διεξαχθεί η 39η έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ρόδου.
- Θα συζητηθεί η πρόσληψη τριάντα υπαλλήλων κλάδου ΔΕ Ναυαγοσωστών σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
- Η διαδικασία είναι κατεπείγουσα λόγω κωλύματος της σύμβασης για την ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών.
- Σκοπός της συνεδρίασης είναι η διασφάλιση της προστασίας των λουόμενων στο νησί.
Αύριο Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2026 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί η 39η έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ρόδου για τη λήψη απόφασης επί του θέματος που ακολουθεί:
Θ Ε Μ Α Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α Σ Η Σ
Κίνηση διαδικασίας πρόσληψης τριάντα (30) υπαλλήλων κλάδου και ειδικότητας ΔΕ Ναυαγοσωστών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007. (Εισήγηση με α/α 46710/18-08-2026 Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Ρόδου).
Το θέμα θεωρείται κατεπείγον λόγω κωλύματος της σύμβασης για την υπηρεσία με τίτλο «ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ» με την ανάδοχο εταιρεία, από το Ελεγκτικό Συνέδριο και για την προστασία των λουόμενων του νησιού μας.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε



.gif)


















