- Ο Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
- Η ομάδα απέκτησε τον 18χρονο επιθετικό Άγγελο Παπαμανώλη, ο οποίος προέρχεται από την ΑΕΡΑ.
- Η μετεγγραφή του Παπαμανώλη επισημοποιήθηκε με ανακοίνωση της ομάδας.
- Ο Διαγόρας εύχεται στον νεαρό ποδοσφαιριστή μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά.
Την επένδυση σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές συνεχίζει ο Γ.Σ. Διαγόρας, προχωρώντας την υλοποίηση του προγραμματισμού του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την σεζόν 2026-2027.
Οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν τον 18χρονο επιθετικό Άγγελο Παπαμανώλη που την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της ΑΕΡΑ.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του, με τον «γηραιό» να επισημοποιεί την μετεγγραφή, εκδίδοντας ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:
«Ο Γ.Σ Διαγόρας 1905, ανακοινώνει την απόκτηση του δεκαοχτάχρονου επιθετικού Άγγελου Παπαμανώλη, του ευχόμαστε μια υγιή και εποικοδομητική χρονιά».































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.