- Στη Ρόδο, συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός με εκκρεμή καταδικαστική απόφαση τριών ετών για κλοπή.
- Στην Κω, 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για παράβαση του Κ.Ο.Κ. μετά από τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια αλκοόλ.
- Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές των αντίστοιχων περιοχών.
- Η αστυνομία συνεχίζει τις επιχειρήσεις για την τήρηση της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών.
Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου ανακοινώθηκαν τα εξής:
Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο
Την 22-07-2026 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, 59χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης -3- ετών για υπόθεση κλοπής.
Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Κω
Την 22-07-2026 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.