- Η έξοδος των αδειούχων του Ιουλίου συνεχίζεται με αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς οι επιβάτες αναχωρούν με πληρότητα 98% έως 100%.
- Χθες, 22.277 επιβάτες ταξίδεψαν προς τις Κυκλάδες και 12.644 προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
- Σήμερα, αναμένονται 19.140 επιβάτες για τις Κυκλάδες και 20.980 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, με 23 και 25 προγραμματισμένα δρομολόγια αντίστοιχα.
- Οι λιμενικές αρχές προειδοποιούν τους επιβάτες να φτάνουν νωρίς στα λιμάνια για να αποφεύγουν καθυστερήσεις στην επιβίβαση.
Συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων του Ιουλίου, με χιλιάδες ταξιδιώτες να εγκαταλείπουν την Αττική με προορισμό τα νησιά και το λιμάνι του Πειραιά να καταγράφει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση. Τα πλοία αναχωρούν με πληρότητα που κυμαίνεται από 98% έως και 100%, καθώς η ζήτηση παραμένει ιδιαίτερα υψηλή.
Χθες, από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αναχώρησαν συνολικά 22.277 επιβάτες με προορισμό τις Κυκλάδες και τα νησιά του Αιγαίου, ενώ ακόμη 12.644 επιβάτες ταξίδεψαν προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Η αυξημένη επιβατική κίνηση συνεχίζεται και σήμερα. Σύμφωνα με τα στοιχεία των κρατήσεων, εκτιμάται ότι θα ταξιδέψουν 19.140 επιβάτες προς τις Κυκλάδες και το υπόλοιπο Αιγαίο, καθώς και 20.980 επιβάτες προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών έχουν προγραμματιστεί 23 δρομολόγια προς τις Κυκλάδες και τα νησιά του Αιγαίου, ενώ 25 πλοία θα αναχωρήσουν με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Οι λιμενικές αρχές συνιστούν στους επιβάτες να προσέρχονται έγκαιρα στα λιμάνια, προκειμένου να αποφεύγονται καθυστερήσεις κατά την επιβίβαση.
Πηγή: protothema.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

.gif)


















