ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Κάλυμνο η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου για την ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Η Ένωση Συ­νο­ρια­κών Φυ­λά­κων Δω­δε­κα­νή­σου πραγ­μα­το­ποί­η­σε επί­σκε­ψη στο νησί για να ανα­δεί­ξει τα ζη­τή­μα­τα που απα­σχο­λούν το προ­σω­πι­κό.
  • Είχαν εποι­κο­δο­μη­τι­κή συ­ζή­τη­ση με τον Διοι­κη­τή του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Κα­λυ­μνί­ων και κα­τέ­γρα­ψαν τις ανά­γκες των συ­να­δέλ­φων στην πρώτη γραμ­μή.
  • Στό­χος της επί­σκε­ψης είναι η εξεύ­ρε­ση ου­σια­στι­κών λύ­σε­ων για τις προ­κλή­σεις της κα­θη­με­ρι­νό­τη­τας των συ­νο­ρια­κών φυ­λά­κων.
  • Η Ένωση συ­νε­χί­ζει τη δράση της για τη δια­σφά­λι­ση των δι­καιω­μά­των και την ενί­σχυ­ση της ασφά­λειας στα νησιά.

Από ΄την Ένωση Συ­νο­ρια­κών Φυ­λά­κων Δω­δε­κα­νή­σου ανα­κοι­νώ­θη­καν τα εξής:

Στο πλαί­σιο της συ­νε­χι­ζό­με­νης συν­δι­κα­λι­στι­κής μας δρά­σης, εκ­προ­σω­πώ­ντας την Ένωση Συ­νο­ρια­κών Φυ­λά­κων Δω­δε­κα­νή­σου (ΕΣΦΔ), πραγ­μα­το­ποι­ή­σα­με σή­με­ρα επί­σκε­ψη στο νησί με κύριο στόχο την ανά­δει­ξη των ζη­τη­μά­των που απα­σχο­λούν το προ­σω­πι­κό και την εξεύ­ρε­ση ου­σια­στι­κών λύ­σε­ων.

Εί­χα­με μια ιδιαί­τε­ρα εποι­κο­δο­μη­τι­κή συ­ζή­τη­ση με τον Διοι­κη­τή του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Κα­λυ­μνί­ων, Αστυ­νό­μο Α’ Ευάγ­γε­λο Κα­ρα­θά­νο, ενώ πα­ράλ­λη­λα συ­νο­μι­λή­σα­με με τους συ­να­δέλ­φους που υπη­ρε­τούν στην πρώτη γραμ­μή, κα­τα­γρά­φο­ντας τις ανά­γκες και τις προ­κλή­σεις της κα­θη­με­ρι­νό­τη­τάς τους.

Συ­νε­χί­ζου­με δυ­να­μι­κά για τη δια­σφά­λι­ση των δι­καιω­μά­των των συ­να­δέλ­φων μας και την ενί­σχυ­ση της ασφά­λειας στα νησιά μας!

Ιω­άν­νης Ρώτας

Πρό­ε­δρος Ένω­σης Συ­νο­ρια­κών Φυ­λά­κων Ν. Δω­δε­κα­νή­σου

Πηγή: policenet.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.