ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευκλής: Πρόβα Κυπέλλου, μεγάλη ατυχία για Κουνατίδη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ευκλής
✦ Σύνοψη ⌄
  • Ο Ευκλής ταξι­δεύει στην Κω για να αντι­με­τω­πί­σει τη Δόξα Καρ­δά­μαι­νας στην 28η αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος A' κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries.
  • Το παι­χνίδι αυτό είναι προ­άγ­γε­λος της επι­κεί­με­νης ανα­μέ­τρη­σης των δύο ομάδων για τον τελικό του Κυπέλ­λου Δωδε­κα­νή­σου.
  • Η προ­ε­τοι­μα­σία της ομάδας ολο­κλη­ρώ­θηκε με προ­πό­νηση την Κυριακή, μετά από ρεπό το Σάββατο.
  • Ο Γιάννης Κου­να­τί­δης είναι ο μονα­δι­κός ποδο­σφαι­ρι­στής εκτός πλάνων, λόγω ρήξης χιαστού που υπέστη στην προη­γού­μενη ανα­μέ­τρηση.
  • Ο Ευκλής επι­θυ­μεί να ολο­κλη­ρώ­σει τη χρονιά με καλή συγκο­μιδή, παρά την εξα­σφα­λι­σμένη δεύτερη θέση στο πρω­τά­θλημα.

Σε μία καλή στιγμή ήρθε για τον Ευκλή το σημε­ρινό ταξίδι του στην Κω, όπου θα αντι­με­τω­πί­σει αύριο τη Δόξα Καρ­δά­μαι­νας για την 28η αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries.

Το ματς μοιάζει με την προ­α­ναγ­γε­λία της επι­κεί­με­νης σύγκρου­σης των δύο ομάδων με φόντο την πρό­κριση στον τελικό του φετινού Κυπέλ­λου Δωδε­κα­νή­σου, συνεπώς ο Γιάννης Μπε­ρε­τού­λης και οι ποδο­σφαι­ρι­στές του θα έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαι­ρία να πάρουν μία πρώτη γεύση τόσο από την ομάδα την οποία θα αντι­με­τω­πί­σουν στο πλαίσιο της μεγα­λύ­τε­ρης πρό­κλη­σης της πρό­σφα­της ιστο­ρίας τους, όσο και από το περι­βάλ­λον του γηπέδου της.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των Σορω­νια­τών ολο­κλη­ρώ­θηκε με προ­πό­νηση το πρωί της Κυρια­κής, η οποία και δια­δέ­χθηκε το ρεπό του Σαβ­βά­του.

Ο μονα­δι­κός ποδο­σφαι­ρι­στής που βρί­σκε­ται εκτός πλάνων είναι ο Γιάννης Κου­να­τί­δης, ο οποίος στην ανα­μέ­τρηση της 27ης αγω­νι­στι­κής της διορ­γά­νω­σης κόντρα στον Άρη Αρχαγ­γέ­λου υπέστη σε μία ανύ­πο­πτη στιγμή ρήξη χιαστού.

Τον άτυχο αθλητή συνο­δεύ­ουν οι εγκάρ­διες ευχές των συμπαι­κτών του, του προ­πο­νη­τι­κού επι­τε­λείου και της διοί­κη­σης για γρήγορα περα­στικά και επι­στροφή στους αγω­νι­στι­κούς χώρους το συντο­μό­τερο δυνατόν.

Παρότι είναι άνετος, έχοντας εξα­σφα­λί­σει ήδη την τιμη­τική δεύτερη θέση της τελικής βαθ­μο­λο­γίας πίσω από τον πρω­τα­θλητή Ιάλυσο (πρό­κει­ται για κατόρ­θωμα, όταν την κατα­λαμ­βά­νει μία νεο­φώ­τι­στη ομάδα), ο Ευκλής μόνο ως αγγα­ρεία δεν βλέπει το ματς της Καρ­δά­μαι­νας, όχι μόνο λόγω της παρα­μέ­τρου του Κυπέλ­λου Δωδε­κα­νή­σου, αλλά και της επι­θυ­μίας του ολο­κλη­ρώ­σει τις φετινές υπο­χρε­ώ­σεις του στο πρω­τά­θλημα με μία όσο το δυνατόν καλύ­τερη συγκο­μιδή και επι­δει­κνύ­ο­ντας μία νοο­τρο­πία, που θα απο­τε­λέ­σει τη βάση των μελ­λο­ντι­κών στόχων του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.