ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Στην Ηλιούπολη η Μαρία Δέτση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Μαρία Δέτση- Διαιτητες

Ανα­κοι­νώ­θη­καν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιω­μα­τού­χοι των ανα­με­τρή­σε­ων της 7ης αγω­νι­στι­κής των play out του πρω­τα­θλή­μα­τος της  Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο) που θα διε­ξα­χθούν την Κυ­ρια­κή 29 Μαρ­τί­ου.

Η Μαρία Δέτση του συν­δέ­σμου της Δω­δε­κα­νή­σου ορί­στη­κε 2η βοη­θός στο παι­χνί­δι ανά­με­σα στην Ηλιού­πο­λη και την Καλ­λι­θέα που θα γίνει στο Α’ δη­μο­τι­κό στά­διο Ηλιού­πο­λης στις 15:00.

Διαι­τη­τής θα είναι ο Κώ­στας Αν­δρια­νός από τον σύν­δε­σμο Αχα­ΐ­ας, 1ος βοη­θός ο Δη­μή­τρη Σα­μο­ΐ­λης από τον σύν­δε­σμο Αθη­νών, 4ος διαι­τη­τής ο Νίκος Γε­ωρ­γό­που­λος από τον σύν­δε­σμο Αρ­κα­δί­ας και πα­ρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σί­ας ο Πα­να­γιώ­της Αρ­γυ­ρός από τον σύν­δε­σμο Αθη­νών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.