ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Χατζημάρκος: Πηγή αγωνίας οι εστίες πολέμου αλλά εμείς έχουμε εκπαιδευθεί στο να ενεργοποιούμε αντανακλαστικά και παραγωγικές δυνάμεις που λειτουργούν ως αντίβαρο στην αγωνία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΦΕΙΑ

Στην σύσκεψη που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε στην Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου με την συμ­με­τοχή της υπουρ­γού Του­ρι­σμού κ. Όλγας Κεφα­λο­γιάννη που θα εκπρο­σω­πή­σει την κυβέρ­νηση στις εκδη­λώ­σεις αύριο για τον εορ­τα­σμό της εθνική επε­τείου της 25ης Μαρτίου ανα­φέ­ρε­ται σε ανάρ­τηση του ο Περι­φε­ρειάρ­χης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζη­μάρ­κος.

«Παρα­κο­λου­θούμε φυσικά τις εξε­λί­ξεις μέρα-μέρα και μέχρι σήμερα έχουμε να σημειώ­σουμε την εντυ­πω­σιακή ανθε­κτι­κό­τητα των νησιών μας και των του­ρι­στι­κών κρα­τή­σεων σε αυτά. Η παγκό­σμια κοι­νό­τητα μετρά τραύ­ματα απο τις εστίες πολέμου και εμείς σε αυτές τις κατα­στά­σεις έχουμε εκπαι­δευ­θεί στο να φτιά­χνουμε τα δικά μας σχέδια και να ενερ­γο­ποιούμε αντα­να­κλα­στικά και παρα­γω­γι­κές δυνά­μεις που λει­τουρ­γούν ως αντί­βαρο στην αγωνία», υπο­γράμ­μισε ο κ. Γιώργος Χατζη­μάρ­κος.

Η ανάρ­τηση του ανα­λυ­τικά :

Tην Υπουργό Του­ρι­σμού Ολγα Κεφα­λο­γιάννη έχουμε την χαρά να υπο­δε­χό­μα­στε σήμερα στη Ρόδο. Η Υπουρ­γός Του­ρι­σμού, με την οποία έχουμε μια διαρκή και απο­τε­λε­σμα­τική συνερ­γα­σία, είναι εκπρό­σω­πος της Κυβέρ­νη­σης στον αυριανό εορ­τα­σμό της Εθνικής Επε­τείου της 25ης Μαρτίου και βρήκαμε την ευκαι­ρία να έχουμε, με τον Δήμαρχο Ρόδου Αλέ­ξαν­δρο Κολιάδη και τον Βου­λευτή Γιάννη Παππά, σήμερα μια συνά­ντηση εργα­σίας μαζί της και με τους φορείς του τόπου μας για τα θέματα κοινού ενδια­φέ­ρο­ντος.

Παρα­κο­λου­θούμε φυσικά τις εξε­λί­ξεις μέρα-μέρα και μέχρι σήμερα έχουμε να σημειώ­σουμε την εντυ­πω­σιακή ανθε­κτι­κό­τητα των νησιών μας και των του­ρι­στι­κών κρα­τή­σεων σε αυτά. Η παγκό­σμια κοι­νό­τητα μετρά τραύ­ματα απο τις εστίες πολέμου και εμείς σε αυτές τις κατα­στά­σεις έχουμε εκπαι­δευ­θεί στο να φτιά­χνουμε τα δικά μας σχέδια και να ενερ­γο­ποιούμε αντα­να­κλα­στικά και παρα­γω­γι­κές δυνά­μεις που λει­τουρ­γούν ως αντί­βαρο στην αγωνία. Η του­ρι­στική περί­ο­δος του 2026 έχει ξεκι­νή­σει, τα νησιά μας είναι ώριμοι του­ρι­στι­κοί προ­ο­ρι­σμοί που έχουν απο­δεί­ξει στους επι­σκέ­πτες τους την αξία τους και τον σεβασμό τους σε αυτούς.

Προ­χω­ράμε, με συνεν­νό­ηση, με συνερ­γα­σίες … με καθαρό μυαλό

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.