Ρεπορτάζ

Εγινε δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων Ροδίτισσας κατά Αλβανού που είχαν σχέση

Δεκτή έγινε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου η αίτηση μιας ημεδαπής, κατοίκου Ρόδου κατά ενός υπηκόου Αλβανίας, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων για την προστασία της.
Το δικαστήριο με απόφαση που εξέδωσε υποχρεώνει προσωρινά τον αλλοδαπό να παύσει να προσβάλλει την προσωπικότητά της και να παύσει να επικοινωνεί μαζί της με οποιονδήποτε τρόπο, απαγορεύοντάς του να την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων σε οποιονδήποτε χώρο και αν βρίσκεται αυτή, περιλαμβανομένων της οικίας της και του χώρου εργασίας της. Με την ίδια απόφαση απειλείται  κατά του αλλοδαπού προσωπική κράτηση τριών μηνών και χρηματική ποινή χιλίων ευρώ για κάθε παραβίαση των ανωτέρω διατάξεων. Όπως εξέθεσε η ημεδαπή, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που υπέβαλε δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Βασιλείου Μπέη, είχε συνάψει με τον αλλοδαπό ερωτική σχέση από τον Αύγουστο 2012.
Προς το τέλος του Σεπτεμβρίου 2013 επέδειξε παθολογική ζήλια και σε μία δεδομένη στιγμή προσπάθησε να την πνίξει. Φέρεται να της ζήτησε συγγνώμη και για κακή της τύχη τον συγχώρεσε. Όταν μετακόμισαν από τη Ρόδο αποφάσισαν να διακόψουν και φέτος το καλοκαίρι δοκίμασαν επανασύνδεση. Η ημεδαπή εξέθεσε ότι γρήγορα ο αλλοδαπός σύντροφός της επέδειξε βίαιη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.
Αποκορύφωμα ήταν περιστατικό της 14ης Σεπτεμβρίου 2014 όπου μετέβη στο χώρο εργασίας της και της επιτέθηκε, χτυπώντας και έναν συνάδελφό της που έσπευσε να την βοηθήσει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου