ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άναψε… φωτιές ο Πετρόπουλος με τα “σπασμένα” φρένα, το “γύρισε” και έκανε νέες διευκρινίσεις!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

“Φωτιά” στο ελ­λη­νι­κό μπά­σκετ έβαλε ο αθλη­τής του Κο­λοσ­σού Αν­δρέ­ας Πε­τρό­που­λος, ο οποί­ος αρ­χι­κά πό­στα­ρε (και στη συ­νέ­χεια το κα­τέ­βα­σε με διευ­κρι­νί­σεις) ότι κά­ποιος του έκοψε τα φρένα στο αυ­το­κί­νη­τό του, ενώ η σύ­ντρο­φός του θα μπο­ρού­σε να το οδη­γεί. Λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα Κο­λοσ­σός Ρόδου- Ολυ­μπια­κός για την 16η αγω­νι­στι­κή της Basket league, ο Αν­δρέ­ας Πε­τρό­που­λος προ­χώ­ρη­σε σε σο­κα­ρι­στι­κή κα­ταγ­γε­λία μέσω Instagram. Ο γκαρντ του Κο­λοσ­σού ανέ­φε­ρε πως τα φρένα του αυ­το­κι­νή­του του κό­πη­καν, επι­ση­μαί­νο­ντας μά­λι­στα ότι η σύ­ντρο­φός του θα μπο­ρού­σε να ήταν αυτή που θα οδη­γού­σε το όχημα εκεί­νη την ημέρα. Ανα­λυ­τι­κά, η ανάρ­τη­σή του έγρα­φε: «Ελ­πί­ζω τα φρένα του αυ­το­κι­νή­του μου να κό­πη­καν μόνα τους… Να ση­μειω­θεί ότι το αυ­το­κί­νη­το υπήρ­χε πε­ρί­πτω­ση να το οδη­γή­σει η κο­πέ­λα μου! Κα­ρα­γκιό­ζη­δες».

Μετά το αρ­χι­κό story του παί­κτη της ομά­δας της Ρόδου, όπου και ανέ­φε­ρε πως, μετά το τέλος του ματς, βρήκε το αυ­το­κί­νη­το του με κομ­μέ­να φρένα και το οποίο κα­τέ­βα­σε λίγες ώρες αρ­γό­τε­ρα, ο Πε­τρό­που­λος επα­νήλ­θε με νέο δια­δι­κτυα­κό κτύ­πη­μα. Σε αυτό ξε­κα­θά­ρι­σε πως, με την αρ­χι­κή του το­πο­θέ­τη­ση, σε καμία πε­ρί­πτω­ση δεν ήθελε να υπο­νο­ή­σει οποια­δή­πο­τε συμ­με­το­χή προ­σώ­πων του αθλη­τι­σμού χώρου. «Σε συ­νέ­χεια της ανάρ­τη­σης μου, διευ­κρι­νί­ζω ότι ου­δέ­πο­τε εν­νό­η­σα ή υπο­νό­η­σα άμεσα ή έμ­με­σα οποια­δή­πο­τε συμ­με­το­χή προ­σώ­πων του αθλη­τι­κού χώρου! Οποια­δή­πο­τε δια­φο­ρε­τι­κή ερ­μη­νεία δεν αντα­πο­κρί­νε­ται στην πρό­θε­ση μου ούτε στο πε­ριε­χό­με­νο της δή­λω­σης μου», ανα­φέ­ρει χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά η ανάρ­τη­ση του παί­κτη του Κο­λοσ­σού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.