ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχηματίστηκε δικογραφία για το θανατηφόρο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Χαράκι – Μαλώνα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Από την Πε­ρι­φε­ρεια­κή Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Νο­τί­ου Αι­γαί­ου ανα­κοι­νώ­θη­καν τα ακό­λου­θα:

Σχη­μα­τι­σμός δι­κο­γρα­φί­ας για θα­να­τη­φό­ρο τρο­χαίο ατύ­χη­μα στη Ρόδο

Την 07-01-2026/20.00’ επί της επαρ­χια­κής οδού Χα­ρά­κι – Μα­λώ­να, στη Ρόδο, Ι.Χ.Ε. αυ­το­κί­νη­το οδη­γού­με­νο από 73χρονο ημε­δα­πό, εξε­τρά­πη της πο­ρεί­ας του, προ­σέ­κρου­σε δια­δο­χι­κά σε κο­λώ­να ηλε­κτρο­δό­τη­σης και σε δέν­δρο με απο­τέ­λε­σμα τον θα­νά­σι­μο τραυ­μα­τι­σμό του οδη­γού. Τα ακρι­βή αίτια και οι συν­θή­κες του τρο­χαί­ου δυ­στυ­χή­μα­τος ερευ­νώ­νται από το Αστυ­νο­μι­κό Τμήμα Αρ­χαγ­γέ­λου.

Σύλ­λη­ψη ημε­δα­πού για ναρ­κω­τι­κά στη Ρόδο

Την 07-01-2026 το βράδυ συ­νε­λή­φθη στη Ρόδο, από πε­ρι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε., 45χρο­νος ημε­δα­πός στην κα­το­χή του οποί­ου βρέ­θη­κε και κα­τα­σχέ­θη­κε μι­κρο­πο­σό­τη­τα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.