Αύριο Τετάρτη 17 και το προσεχές σαββατοκύριακο 20 και 21 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι τελευταίοι αγώνες του Σκοπευτικού Συλλόγου Ρόδου, στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου Woodland.
Ο αυριανός αγώνας που θα ξεκινήσει στις 15:00 αφορά σταθερό στόχο και τυφέκιο, του Σαββάτου θα αρχίσει στις 15:00 και τις Κυριακής στις 9:00 το πρωί και αφορούν πρακτική σκοποβολή (IPSC), σταθερό στόχο και τυφέκιο.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΣ Ρόδου προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Τελευταίοι αγώνας 2025.
1)Τέταρτη 17/12 στις 15:00, αγώνες σταθερού και τυφεκίου.
2)Σάββατο 20/12 στις 15:00 και Κυριακή 21/12 στις 9:00, αγώνες IPSC 6 στάδια, σταθερού στόχου και τυφεκίου».






























Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.