ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: Προβληματισμός για τη νέα ήττα και σκέψεις για ενίσχυση

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Άρης Αρχαγγέλου
Μέγεθος γραμμάτων

Απο­γο­ή­τευ­ση και προ­βλη­μα­τι­σμός επι­κρα­τεί στις τά­ξεις του Άρη μετά και τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Δια­γό­ρα Βα­τί­ου με 1-0, την πε­ρα­σμέ­νη Τρίτη στον Αρ­χάγ­γε­λο για την 11η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries.

Οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» προ­φα­νώς και εμ­φα­νί­στη­καν κα­λύ­τε­ροι σε σχέση με το κα­τα­στρο­φι­κό ματς με τους Πάν­θη­ρες, που έφερε τον απο­κλει­σμό τους από τη συ­νέ­χεια του Κυ­πέλ­λου Δω­δε­κα­νή­σου και προ­σπά­θη­σαν να βγά­λουν αντί­δρα­ση, όμως και πάλι η ει­κό­να τους δεν έπει­σε.

Οι απου­σί­ες και οι πε­ριο­ρι­σμέ­νες επι­λο­γές για τον προ­πο­νη­τή Γιάν­νη Αρ­χο­ντού­λη έπαι­ξαν αναμ­φί­βο­λα τον ρόλο τους, με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες να ανα­φέ­ρουν πως εντός της εβδο­μά­δας θα συ­νε­δριά­σει η διοί­κη­ση του συλ­λό­γου προ­κει­μέ­νου να αξιο­λο­γή­σει την κα­τά­στα­ση του αγω­νι­στι­κού τμή­μα­τος και να διε­ρευ­νή­σει τις δυ­να­τό­τη­τες ενί­σχυ­σης του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού ενό­ψει της με­τεγ­γρα­φι­κής πε­ριό­δου του Ια­νουα­ρί­ου.

Πά­ντως, ο Άρης δεν έχει τα πε­ρι­θώ­ρια να συ­νε­χί­σει να σκέ­φτε­ται το ματς της πε­ρα­σμέ­νης Τρί­της, καθώς το Σάβ­βα­το τον πε­ρι­μέ­νει ένα ακόμα δυ­σκο­λό­τε­ρο, αυτό κό­ντρα στον πρω­το­πό­ρο Ευκλή, στο οποίο κα­λεί­ται να βγά­λει αντί­δρα­ση επι­στρέ­φο­ντας στις πει­στι­κές εμ­φα­νί­σεις.

Στα προ­βλή­μα­τα με τα οποία βρί­σκε­ται αντι­μέ­τω­πος ο Γιάν­νης Αρ­χο­ντού­λης προ­στέ­θη­κε ο τραυ­μα­τι­σμός του Τσα­μπί­κου Ρούφα, που ευ­τυ­χώς μοιά­ζει να είναι λι­γό­τε­ρο σο­βα­ρός απ’ ό, τι φο­βή­θη­καν αρ­χι­κά οι άν­θρω­ποι της ομά­δας.

Στον αντί­πο­δα, στη διά­θε­ση του έμπει­ρου τε­χνι­κού επα­νέρ­χε­ται ο Στέ­λιος Σα­κελ­λά­ρης, ο οποί­ος έχασε το ματς με τον Δια­γό­ρα Βα­τί­ου λόγω προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νου τα­ξι­διού, ενώ πολύ πι­θα­νή είναι και η επά­νο­δος του Έρικ Τσα­νά­κου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.