ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Εντιαγέ και Χριστοδούλου στην Ισπανία η Εθνική Παίδων!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Εθνι­κή Παί­δων για μία ακόμη χρο­νιά θα πάρει μέρος στο διε­θνές τουρ­νουά ISCAR, το οποίο φι­λο­ξε­νεί­ται στην Ισπα­νία. Στην απο­στο­λή της Εθνι­κής μας συμ­με­τέ­χουν ο Φαλού Εντια­γέ, που ξε­κί­νη­σε να παί­ζει στον Κο­λοσ­σό και αγω­νί­ζε­ται πλέον στην Ακα­δη­μία Ανά­πτυ­ξης Αθλη­τών και ο Χα­ρά­λα­μπος Χρι­στο­δού­λου, που έκανε τα πρώτα του βή­μα­τα στον Αίολο Κε­φά­λου και αγω­νί­ζε­ται πλέον στον Ολυ­μπια­κό. Η Ελ­λά­δα θα ανα­με­τρη­θεί με την ομάδα Castilla Leon στις 5 Δε­κεμ­βρί­ου στις 21.15 και την αμέ­σως επό­με­νη μέρα με την Ιτα­λία στις 19.00. Στον Α’ Όμιλο θα αγω­νι­στούν η Ισπα­νία, η Γερ­μα­νία και η Τουρ­κία. Την Κυ­ρια­κή 7 Δε­κεμ­βρί­ου θα γί­νουν οι αγώ­νες κα­τά­τα­ξης.

Η απο­στο­λή, η οποία θα ανα­χω­ρή­σει αύριο (4/12) με προ­ο­ρι­σμό την Μα­δρί­τη είναι η εξής: Γιάν­νης Δό­μπο­λης (15- 2.02/ Άτλας Ιω­αν­νί­νων), Γιώρ­γος Κα­ντι­δά­κης (15-1.89/ Άρης), Χρι­στό­φο­ρος Γερ­μα­νί­δης (15-2.01/ Χ.Α.Ν.Θ.), Γιώρ­γος Χα­ρα­λα­μπί­δης (14-1.87/ Ελ­λη­νι­κή Ακα­δη­μία), Γιάν­νης Σπα­νός (15-2.02/ ΔΕΚΑ), Θα­νά­σης Σπα­νού­λης (15-1.91/ Ολυ­μπια­κός), Γιάν­νης Αχι­νιώ­της (15-1.86/ Πε­ρι­στέ­ρι), Νίκος Πεπ­πές (15-2.00/ Ολυ­μπια­κός), Διο­νύ­σης Κα­ού­ρης (15-1.95/ Κα­λα­μά­τα ’80), Χρή­στος Δη­μη­τρί­ου (15-1.93/ Πε­ρι­στέ­ρι), Χα­ρά­λα­μπος Χρι­στο­δού­λου (15-1.91/ Ολυ­μπια­κός), Φαλού Εντια­γέ (15-2.05/ Ακα­δη­μία Ανά­πτυ­ξης Αθλη­τών), Ιάσων Βαρ­βα­ρί­της (15-2.02/ Εκ­παι­δευ­τή­ρια Πλά­των).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.