Στην αναβολή του αρχικά προγραμματισμένου για την Παρασκευή παιχνιδιού της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ανάμεσα στην Α.Ε. Λέρου και τον Νικαγόρα προχώρησε η ΕΠΣΔ, καθώς λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών ακυρώθηκε το θαλάσσιο δρομολόγιο από την Κω προς τη Λέρο.
Όλες οι υπόλοιπες συναντήσεις της αγωνιστικής θα παιχθούν το Σάββατο και υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις.
Στα Μαριτσά θα διεξαχθεί ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του τοπικού ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίβο, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που καίγονται για τους βαθμούς της νίκης.
Ο δεύτερος της βαθμολογίας Ιάλυσος θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του ανεβασμένου Κλεάνθη, περιμένοντας ταυτόχρονα ένα «δώρο» από τον Αστέρα Παστίδας, που δοκιμάζεται στην έδρα του πρωτοπόρου Ευκλή, ο οποίος με τη σειρά του θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του για να παραμείνει σε θέση οδηγού.
Στο γήπεδο του Αρχαγγέλου θα «μονομαχήσουν» οι Άρης και Διαγόρας Βατίου, που ψάχνουν αμφότεροι για την επιστροφή τους στις επιτυχίες, ενώ στην Κω θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η Δόξα Καρδάμαινας και η Αναγέννηση Ασφενδιού, ομάδες που δείχνουν να έχουν βρει τα πατήματά τους και να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.
Την τρέχουσα εβδομάδα είναι η σειρά της Κατταβιάς να ξεκουραστεί στο πλαίσιο το ρεπό της.
Το πρόγραμμα και οι παρατηρητές των παιχνιδιών της 11ης αγωνιστικής:
Σάββατο
*Μαριτσά (14:45) Ηρακλής Μαριτσών-Φοίβος
Παρατηρητής: Φραντζής Η.
*Οικονομίδειο (14:45) Ιάλυσος-Κλεάνθης
Παρατηρητής: Τσουκαλάς Ε.
*Καρδάμαινα (14:45) Δόξα Καρδάμαινας-Αναγέννηση Ασφενδιού
Παρατηρητής: Δημητριάδης Ε.
*Αρχάγγελος (14:45) Άρης Αρχαγγέλου-Διαγόρας Βατίου
Παρατηρητής: Στεργάκης Α.
*Άγιος Σουλάς (14:45) Ευκλής-Αστέρας Παστίδας
Παρατηρητής: Μάνταλης Κ.
Ρεπό: Κατταβιά
Α’ κατηγορία: Αναβολή στο παιχνίδι της Λέρου και… σούπερ Σάββατο














