Αθλητικά

Αστέρας Παστίδας: Τέσσερις σερί ήττες είναι πολλές…

Τον τρόπο να αφήσει πίσω του τις μέρες της αμφισβήτησης, να επιστρέψει επιτέλους στα θετικά αποτελέσματα και να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του, αναζητά ο Αστέρας Παστίδας και στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries κόντρα στον Νικαγόρα θα έχει την ευκαιρία του να θέσει τις βάσεις για μία νέα αρχή.
Οι “κυανόλευκοι” προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, έχουν κολλήσει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι, με τον νέο προπονητή τους Πέτρο Ρουτζιέρη να προσπαθεί από τη μία πλευρά να τονώσει το ηθικό τους και από την άλλη, να επαναφέρει την απαραίτητη αγωνιστική πειθαρχία, δίνοντας έμφαση κατά τη διάρκεια των καθημερινών προπονήσεων, στην τακτική.
Το προσεχές ματς της Κω δεν είναι εύκολο, καθώς για το αποτέλεσμα πιέζεται και ο Νικαγόρας, η κατάκτηση των τριών βαθμών ωστόσο μοιάζει με μονόδρομο, ώστε να μην βυθιστεί η ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια.
Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Ρόδο το πρωί του Σαββάτου.
Εκτός θα μείνει ξανά ο τραυματίας Γιάννης Μωυσάκος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μιχάλη Αυγενικού, ο οποίος δέχθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ηρακλή Μαριτσών χτύπημα στα πλευρά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου