ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΡΟΑ: Ξεκινά την Παρασκευή το Open Ε3 της Θ’ Ένωσης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΑ- Τενις

Από την Πα­ρα­σκευή 14 έως και την Κυ­ρια­κή 16 Νο­εμ­βρί­ου στις εγκα­τα­στά­σεις του ΡΟΑ θα διε­ξα­χθεί το πρω­τά­θλη­μα Open Ε3 της Θ’ Ένω­σης, με τη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σαν οι διορ­γα­νω­τές προς ενη­μέ­ρω­ση να ανα­φέ­ρει τα ακό­λου­θα:

«Ο Ρο­δια­κός Όμι­λος Αντι­σφαί­ρι­σης φι­λο­ξε­νεί από τις 14 έως τις 16 Νο­εμ­βρί­ου το Πρω­τά­θλη­μα Τennis OPEN Ε3 Θ΄ Ένω­σης, για αγό­ρια και κο­ρί­τσια ηλι­κια­κών κα­τη­γο­ριών κάτω των 12, 14 και 16 ετών.

Το τουρ­νουά ανα­μέ­νε­ται να συ­γκε­ντρώ­σει με­ρι­κούς από τους κο­ρυ­φαί­ους νε­α­ρούς αθλη­τές και αθλή­τριες της Ελ­λά­δας, ενώ στο τα­μπλό θα συμ­με­τέ­χουν και τα­λα­ντού­χοι Ρο­δί­τες αθλη­τές, εκ­προ­σω­πώ­ντας επά­ξια τον το­πι­κό αθλη­τι­σμό.

Η διορ­γά­νω­ση πραγ­μα­το­ποιεί­ται σε συ­νερ­γα­σία με την Ελ­λη­νι­κή Φί­λα­θλη Ομο­σπον­δία Αντι­σφαί­ρι­σης (ΕΦΟΑ), την Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, τον Δήμο Ρόδου, και με την υπο­στή­ρι­ξη της Babolat.

Ο πρό­ε­δρος του ΡΟΑ, κ. Βα­σί­λης Αρά­πης, δή­λω­σε σχε­τι­κά: ‘’Για ακόμα μία φορά, ο ΡΟΑ έχει τη χαρά να υπο­δέ­χε­ται στη Ρόδο νέους αθλη­τές και αθλή­τριες από όλη την Ελ­λά­δα. Στό­χος μας είναι να προ­σφέ­ρου­με ιδα­νι­κές συν­θή­κες για αγώ­νες υψη­λού επι­πέ­δου, αλλά και να ανα­δεί­ξου­με τη νέα γενιά του ελ­λη­νι­κού τένις. Εί­μα­στε πε­ρή­φα­νοι που μέσα από τέ­τοιες διορ­γα­νώ­σεις, η Ρόδος συ­νε­χί­ζει να απο­τε­λεί ση­μείο ανα­φο­ράς για το άθλη­μα στο Νότιο Αι­γαίο’’».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.