Αθλητικά

Α’ κατηγορία: Σε τέσσερις δόσεις η 2η αγωνιστική

Στα τέσσερα «έσπασε» υποχρεωτικά η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΔ, λόγω της ανάγκης να διευκολυνθούν τα μετακινούμενα σωματεία, τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο στα γήπεδα Παστίδας και Αρχαγγέλου, όπου στο μεν πρώτο θα διεξαχθεί το ντέρμπι γειτόνων ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Κλεάνθη, στο δε δεύτερο η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Άρη με την Κατταβιά.
Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή στο Πυλί, όπου ο τοπικός Α.Ο. θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Μαριτσών, ενώ άλλα τέσσερα παιχνίδια προβλέπονται να γίνουν την Τρίτη και την Τετάρτη.
Το πρόγραμμα και οι παρατηρητές των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής:
Σάββατο
*Παστίδα (16:00) Αστέρας Παστίδας-Κλεάνθης
Παρατηρητής: Φραντζής Η.
*Αρχάγγελος (16:00) Άρης Αρχαγγέλου-Κατταβιά
Παρατηρητής: Στεργάκης Α.
Κυριακή
*Πυλί (21:15) Α.Ο. Πυλίου-Ηρακλής Μαριτσών
Παρατηρητής: Χατζηβασίλης Ν.
Τρίτη
*Οικονομίδειο (12:30) Ιάλυσος-Νικαγόρας
Παρατηρητής: Τσουκαλάς Ε.
*Βάτι (13:00) Διαγόρας Βατίου-Αναγέννηση Ασφενδιού
Παρατηρητής: Εγγλέζος Ε.
Τετάρτη
*Καρδάμαινα (16:00) Δόξα Καρδάμαινας-Ποσειδώνας
Καρπάθου
Παρατηρητής: Σημαντηράκης Ι.
*Λακκί (16:00) Α.Ε. Λέρου-Ευκλής
Παρατηρητής: Τσάτσος Στ.
Ρεπό: Φοίβος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου