ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Πρεμιέρα με… παρατράγουδα

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Γ Εθνική Κατηγορία- ποδόσφαιρο

Ξεκί­νησε ο 5ος όμιλος του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας για την σεζόν 2025- 2026, που συμ­με­τέ­χουν οι ομάδες του νησιού μας, με την διε­ξα­γωγή της πρε­μιέ­ρας την Κυριακή 21/9, όπου δεν έλειψαν… τα παρα­τρά­γουδα από την 1η κιόλας αγω­νι­στική.

Το παι­χνίδι ανάμεσα στον Α.Σ. Ρόδος και την ΑΕΡ Αφάντου δεν διε­ξή­χθη με τους Αφα­ντε­νούς να το κερ­δί­ζουν… στα χαρτιά με σκορ 3-0, καθώς οι «πρά­σι­νοι» δεν κατά­φε­ραν να εξα­σφα­λί­σουν την απα­ραί­τητη άδεια τέλεσης αγώνα από την Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στο τελευ­ταίο διά­στημα τα «ελάφια» ταλα­νί­ζο­νται από σοβαρά διοι­κη­τικά προ­βλή­ματα, που είχαν να συνέ­χεια να μην μπορούν να εκδώ­σουν την άδεια τέλεσης  αγώνα για να γίνει νομό­τυπα η ανα­μέ­τρηση.

Από εκεί και πέρα, θετικό μπορεί να χαρα­κτη­ρι­στεί το εκτός έδρας απο­τέ­λε­σμα που απέ­σπασε ο Δια­γό­ρας από τον Εθνικό Αστέρα Και­σα­ρια­νής. Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» ανα­δεί­χθη­καν ισό­πα­λοι με σκορ 2-2, προ­σθέ­το­ντας τον πρώτο βαθμό στην συλλογή τους.

Η ιστο­ρική πρε­μιέρα του Απόλ­λωνα Καλυ­θιών στο πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας δεν συνο­δεύ­τηκε και ένα θετικό απο­τέ­λε­σμα. Οι Καλυ­θε­νοί παρά την προ­σπά­θεια που κατέ­βα­λαν γνώ­ρι­σαν την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τον Α.Ο. Νέας Ιωνίας.

Όσον αφορά στα υπό­λοιπα απο­τέ­λε­σμα, σπου­δαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης Πετρού­πο­λης σε βάρος της Δόξας Βύρωνα (2-1), ισόπαλο με σκορ 1-1 ολο­κλη­ρώ­θηκε το παι­χνίδι του Α.Ο. Νέας Αρτάκης με τον Α.Ο. Καρύ­στου, ενώ ο Κένταυ­ρος Βρι­λησ­σίων επι­βλή­θηκε του Μαραυν­θια­κού με σκορ 1-0.

Ανα­λυ­τικά όλα τα απο­τε­λέ­σματα και η επόμενη αγω­νι­στική:

Γ’ Εθνική Κατη­γο­ρία

5ος όμιλος

1η αγω­νι­στική

Εθνικός Αστέρας Καισαριανής- Γ.Σ. Δια­γό­ρας: 2-2

Α.Σ. Ρόδος- ΑΕΡ Αφάντου: 0-3 (α.α.)

Δόξα Βύρωνα- Άρης Πετρού­πο­λης: 1-2

Κένταυ­ρος Βριλησσίων- Αμα­ρυν­θια­κός: 1-0

Α.Ο. Νέας Αρτάκης- Α.Ο. Καρύ­στου: 1-1

Απόλ­λω­νας Καλυθιών- Α.Ο. Νέας Ιωνίας: 1-2

Επόμενη αγω­νι­στική (2η)

Α.Σ. Ρόδος- Δόξα Βύρωνα

Άρης Πετρούπολης- Κένταυ­ρος Βρι­λησ­σίων

ΑΕΡ Αφάντου- Α.Ο. Νέας Αρτάκης

Αμαρυνθιακός- Εθνικός Αστέρας Και­σα­ρια­νής

Α.Ο. Καρύστου- Απόλ­λω­νας Καλυ­θιών

Α.Ο. Νέας Ιωνίας- Γ.Σ. Δια­γό­ρας

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.