Τοπικές Ειδήσεις

Μηχανική βλάβη σε ταχύπλοο σκάφος στην Αστυπάλαια – Παροχή βοήθειας από το Λιμενικό

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αστυπάλαιας ότι ένα ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος με έξι (06) επιβαίνοντες, βρισκόταν σε δυσχερή θέση λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ» της Αστυπάλαιας.

Στην περιοχή μετέβησαν ένα Περιπολικό σκάφος ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ) καθώς και το επιβατηγό-τουριστικό (Ε/Γ–Τ/Ρ) σκάφος «ΘΥΕΛΛΑ» N.P.415.

Το Τ/Χ σκάφος κατέπλευσε στο λιμάνι της Αστυπάλαιας, με τη συνδρομή του «ΘΥΕΛΛΑ» και συνοδεία του ΠΛΣ. Από το Λιμενικό Σταθμό Αστυπάλαιας απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου