Αθλητικά

Channel Regatta: Στον κόλπο Ιαλυσού την Κυριακή οι διαδρομές όρτσα-πρίμα

Με τις δυο διαδρομές όρτσα- πρίμα στον κόλπο της Ιαλυσού, θα συνεχιστεί αύριο (Κυριακή) η 18η Channel Regatta, ο διεθνής αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας που συνδιοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου και το Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρμαρίς Τουρκίας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 το πρωί και συμμετέχουν συνολικά 14 σκάφη.

Σήμερα (Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου) έγινε η πρώτη παράκτια διαδρομή, από Ρόδο (Κάτω Πέτρες) έως την Θολό κι επιστροφή, ενώ  την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί, θα διεξαχθεί αγώνας όρτσα- πρίμα στην θαλάσσια περιοχή του Ζέφυρου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα γίνει η απονομή των επάθλων και η τελετή λήξης του αγώνα.

Την Παρασκευή το βράδυ, στα γραφεία του ΑΣΙΑΘ Ρόδου, έγινε η συνάντηση των Κυβερνητών και η τελετή έναρξης του αγώνα. Κατά τους χαιρετισμούς, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τούρκου ιστιοπλόου Μεσούτ Σαρόλ από το Μαρμαρίς, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, φίλου του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου. Η 18η Channel Regatta είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

-Μέγας χορηγός της ελληνοτουρκικής ιστιοπλοϊκής συνάντησης είναι ο Δήμος Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου