Τοπικές Ειδήσεις

Κλειστό αύριο το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου για να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης

Με απόφαση του Δημάρχου Ρόδου (Αρ. 2455) αναστέλλεται η λειτουργία του σχολείου την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2025, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων στο κτηριακό συγκρότημα

Ο Δήμος Ρόδου ανακοίνωσε σήμερα την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου για μία ημέρα, με στόχο να ολοκληρωθούν χωρίς καθυστερήσεις οι εργασίες αποκατάστασης στο σχολικό κτήριο. Η απόφαση φέρει αριθμό 2455, δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2025 και αφορά αποκλειστικά την αυριανή σχολική ημέρα, Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2025. Πρόκειται για ένα στοχευμένο διοικητικό μέτρο που επιδιώκει να διασφαλίσει τη συνέχεια της σχολικής χρονιάς σε ασφαλείς και λειτουργικές συνθήκες.

Σύμφωνα με το έγγραφο που αναρτήθηκε με την ένδειξη «ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ», ο Δήμαρχος Ρόδου αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου για την Παρασκευή 12/09/2025. Η αιτιολόγηση είναι σαφής: απαιτείται πρόσθετος χρόνος ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης στο σχολικό κτήριο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου