Άγνωστος ή άγνωστοι άφησαν, σε μια προβοκατόρικη κίνηση, αντικείμενο με την επιγραφή «καταδικάζω τα ψέματα – Kiniyorum Condemn» καθώς και ένα μαύρο μαντίλι, μπροστά από το Μνημείο Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Κω.
Το μήνυμα έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί, Σάββατο 30 Αυγούστου, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Κω «Ο ΞΕΝΙΤΕΑΣ» να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.
Ακολούθως, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Πηγή: kosnews24.gr































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.