Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 1, τα οποία θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο και την προσεχή Δευτέρα.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου της Δωδεκανήσου θα «σφυρίξει» την αναμέτρηση ανάμεσα στο πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει το Σάββατο στις 20:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Βοηθοί του θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας και ο Λάζαρος Δημητριάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, 4ος διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Ματσούκας από τον σύνδεσμο Εύβοιας, διαιτητής VAR ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από τον σύνδεσμο Ηπείρου, A.VAR ο Στέφανος Κουμπαράκης από τον σύνδεσμο Κυκλάδων και παρατηρητής διαιτησίας ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από τον σύνδεσμο Αθηνών.







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.