ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Μαριτσών: Θετικά δείγματα και τόνωση της αισιοδοξίας του

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ηρακλής Μαριτσών

Θε­τι­κά απο­τί­μη­σαν οι άν­θρω­ποι του Ηρα­κλή Μα­ρι­τσών την ει­κό­να που πα­ρου­σί­α­σε η ομάδα στο πρώτο φι­λι­κό παι­χνί­δι της προ­ε­τοι­μα­σί­ας της, το πε­ρα­σμέ­νο Σάβ­βα­το στο γή­πε­δο των Κα­λυ­θιών κό­ντρα στον το­πι­κό Απόλ­λω­να.

Σ’ ένα ματς υψη­λού βαθ­μού δυ­σκο­λί­ας απέ­να­ντι σε έναν ποιο­τι­κό αντί­πα­λο που προ­ε­τοι­μά­ζε­ται για τη συμ­με­το­χή του στη Γ’ Εθνι­κή κα­τη­γο­ρία και κάτω από αντί­ξο­ες συν­θή­κες, καθώς η ζέστη ήταν ιδιαί­τε­ρα έντο­νη, οι «ρο­πα­λο­φό­ροι» στά­θη­καν στον αγω­νι­στι­κό χώρο εξαι­ρε­τι­κά, προ­σφέ­ρο­ντας στον προ­πο­νη­τή τους Κώστα Πάττα θε­τι­κά δείγ­μα­τα γρα­φής και μαζί μία «ένεση» αι­σιο­δο­ξί­ας για μία ακόμα κα­λύ­τε­ρη συ­νέ­χεια της κα­θη­με­ρι­νής προ­σπά­θειας στον δρόμο προς την πρώτη επί­ση­μη σέ­ντρα της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Οι προ­πο­νή­σεις στο γή­πε­δο των Μα­ρι­τσών συ­νε­χί­ζο­νται με ελά­χι­στες σπο­ρα­δι­κές και δι­καιο­λο­γη­μέ­νες απου­σί­ες (ορι­σμέ­νοι παί­κτες δυ­σκο­λεύ­ο­νται με τα επαγ­γελ­μα­τι­κά ωρά­ριά του τους) και θα συ­νε­χι­στούν και τις επό­με­νες μέρες, πλην Δε­κα­πε­νταύ­γου­στου και Κυ­ρια­κής.

Πε­ρισ­σό­τε­ρα και πιο ου­σια­στι­κά συ­μπε­ρά­σμα­τα ο Κώ­στας Πάτ­τας θα έχει τη δυ­να­τό­τη­τα να βγά­λει το με­θε­πό­με­νο Σάβ­βα­το, οπότε και η ομάδα του θα κλη­θεί να αντι­με­τω­πί­σει τον Δια­γό­ρα Βα­τί­ου στο πλαί­σιο του δεύ­τε­ρου φι­λι­κού αγώνα του κα­λο­και­ριού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.