Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Τέλος η ξεκούραση, ώρα για δουλειά

Αύριο Τετάρτη στις 5:30 το απόγευμα θα περιμένει στο γήπεδο των Μαριτσών ο προπονητής Κώστας Πάττας τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, προκειμένου να διενεργήσει την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας τους ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.
Οι δυσκολίες της εποχής, που έχουν στο επίκεντρό τους τις επαγγελματικές υποχρεώσεις παικτών, δεν πρόκειται να επηρεάσουν τη δουλειά των «ροπαλοφόρων», οι οποίοι θέλουν να βάλουν τις βάσεις για μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στις διοργανώσεις της νέας σεζόν.
Η θερινή μετεγγραφική περίοδος εξελίχθηκε καθ’ όλα ικανοποιητικά, η ομάδα ενισχύθηκε στις θέσεις που πονούσε και κρίνεται επαρκώς ισορροπημένη, ενώ το παρών στην αυριανή «πρώτη» αναμένεται να δώσει και ο Αλέξανδρος Φελεσάκης.
Ο πολύπειρος αμυντικός μέσος, ο οποίος πέρασε την περασμένη χρονιά ως ποδοσφαιριστής των Πανθήρων, αποφάσισε να επιστρέψει στον αγαπημένο του Ηρακλή, επανερχόμενος από τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου