Τις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Κολοσσού έκανε ο Μαρτίνας Βάρνας, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγο καιρό. Ο Λιθουανός γκαρντ ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στον Κολοσσό. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για την ομάδα, για την πόλη και τους φιλάθλους! Παρακολουθώ πολλά πρωταθλήματα, οπότε ξέρω ότι το ελληνικό είναι ένα από τα καλύτερα, με ομάδες Εuroleague, Eurocup και Basketball Champions League να αγωνίζονται σε αυτό. Οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μαζί σας! Ελπίζω να σας δω όλους στο γήπεδο και να έχουμε μια καλή σεζόν».
“Ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Κολοσσό”!
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI
































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.