Αθλητικά

Με «φόρα» από την Κάρπαθο

Την έδρα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί σήμερα ο Αστέρας Παστίδας, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 14.00 τον ΑΟ Δικαίου για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της A’ κατηγορίας Blue Star Ferries και θέλει μετά το «διπλό» στην Κάρπαθο να κάνει δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία και να «σκαρφαλώσει» στη βαθμολογία.

Στην προσπάθεια αυτή των Παστιδενών υπάρχουν πάντως και «εμπόδια» που δεν είναι άλλα από τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει σε ακόμη ένα ματς ο Γιώργος Ορφανίδης. Ζωάννου και Εμίρογλου δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι με τους Κώους, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κυρίτση.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Αστέρας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που έδειξε όχι μόνο στη νίκη στην Κάρπαθο, αλλά και στα προηγούμενα ματς, αν και ηττήθηκε, και περιμένει αυτό να «βγει» και στο γήπεδο, καθώς όλοι στην ομάδα θεωρούν ότι μπορούν να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο και να φτάσουν σε επιτυχίες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου